Atletler Bozkır’da terledi

Geçtiğimiz günlerde Bozkırda yapılan Atatürk Kır Koşusunda öğrenciler dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştılar.

Yapılan yarışmaların sonucunda; Küçük Kızlarda 1200 metrede ferdi olarak Müslüme Çelik (Üçpınar İ.Ö.O.) birinci, Yağmur Bilici (D.M. Öztunç İ.Ö.O.) ikinci ve Ayşegül Gökkaya (Hisarlık İ.Ö.O.) üçüncü oldular ve madalya alma hak kazandılar. Aynı kategoride takım olarak ise; D.M. Öztunç İ.Ö.O. birinci, Hisarlık İ.Ö.O. ikinci ve Üçpınar İ.Ö.O. üçüncü oldular ve kupa almaya hak kazandılar. Küçük Erkekler kategorisinde 1500 metrede ferdi olarak Abdulkadir Dişçi (D.M. Öztunç İ.Ö.O.) birinci, Veli Canbaz (V.K. Katıtaş İ.Ö.O.) ikinci ve Mehmet Öz (D.M. Öztunç İ.Ö.O.) üçüncü oldular ve madalya alma hak kazandılar. Aynı kategoride takım olarak ise; D.M. Öztunç İ.Ö.O. birinci, Hisarlık İ.Ö.O. ikinci ve V.K. Katıtaş İ.Ö.O. üçüncü oldular ve kupa almaya hak kazandılar.

Yıldız Kızlarda ise 2000 metrede ferdi olarak Büşra Sülek (Sorkun İ.Ö.O.) birinci, Ümmü Gülsüm Akgül (Hisarlık İ.Ö.O.) ikinci ve Merve Karasu (V.K. Katıtaş İ.Ö.O.) üçüncü oldular ve madalya alma hak kazandılar. Aynı kategoride takım olarak ise; Sorkun İ.Ö.O. birinci, Hisarlık İ.Ö.O. ikinci ve Derviş Mustafa İ.Ö.O. üçüncü oldular ve kupa almaya hak kazandılar. Yıldız Erkekler kategorisinde 3000 metrede ferdi olarak Mustafa Bağcı (Hisarlık İ.Ö.O.) birinci, Şükrü Ay (Söğüt İ.Ö.O.) ikinci ve Hüseyin Bağcı (Hisarlık İ.Ö.O.) üçüncü oldular ve madalya alma hak kazandılar. Aynı kategoride takım olarak ise; Hisarlık İ.Ö.O. birinci, Üçpınar İ.Ö.O. ikinci ve Sorkun İ.Ö.O. üçüncü oldular ve kupa almaya hak kazandılar.
Genç Kızlarda ise 3000 metrede ferdi olarak Fatma Lamba (Anadolu Lisesi) birinci, Betül Akkoyun (E.M.Lisesi) ikinci ve Arzu Aslan (Bozkır Lisesi) üçüncü oldular ve madalya alma hak kazandılar. Aynı kategoride takım olarak ise; Anadolu Lisesi birinci, Bozkır Lisesi ikinci ve E.M.Lisesi üçüncü oldular ve kupa almaya hak kazandılar. Genç Erkeklerde, 5000 metrede ferdi olarak İsa Görez (E.M.Lisesi) birinci, Ramazan Demir (İ.H. Lisesi) ikinci ve Kadir Atalay (Bozkır Lisesi) üçüncü oldular ve madalya alma hak kazandılar. Aynı kategoride takım olarak ise; İ.H. Lisesi birinci, Anadolu Lisesi ikinci ve Bozkır Lisesi üçüncü oldular ve kupa almaya hak kazandılar.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri