Atletika De Kolkata Sahasında Chennaiyin İle Berabere Kaldı

Hindistan Süper Ligi’nde averajla ilk sırada yer alan Atletika de Kolkata takımı, sahasında Elano ve Materazzi’nin forma giydiği Chennaiyin’ı ağırladı. Ligin formdaki iki takımının mücadelesine taraftar büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmayı...

Hindistan Süper Ligi’nde averajla ilk sırada yer alan Atletika de Kolkata takımı, sahasında Elano ve Materazzi’nin forma giydiği Chennaiyin’ı ağırladı. Ligin formdaki iki takımının mücadelesine taraftar büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmayı 42 bin’den fazla taraftar izledi. İki takımın da çabasının gol getirmediği ve 0 - 0 biten karşılaşma sonucu takımlar liderlik yolunda önel ipuan kaybı yaşadılar.

Atletika de Kolkata Teknik Direktörü Antonio López Habas maç sonrası oyuncularını tebrik etti. Düzenlenen basın toplantısında çok iyi mücadele ortaya koyduklarını belirten Habas, "Öncelikle oyuncularıma ve bizi destekleyen taraftarlara teşekkür ediyorum. İki takımda çok iyiydi. Chennaiyin’in tehlikeli oyuncuları var tabi. Biz de onlara karşı önlem alarak, gole izin vermedik." diye konuştu.

Lig’in puan sıralamasında 8 takımında ilk 4’e girebileceğini dile getiren teknik direktör Habas, en iyisini yapamaya çalışacaklarını kaydetti.

Lig’de en çok gol atan takımı olan Chennaiyin Teknik Direktörü Vivek Nagul, her maça 3 puan için sahaya çıktıklarını söyledi. Beraberliğe razı olunduğunu dile getiren Nagul, sadece averajla ikinci sırada olduklarını hatırlattı. Daha önce Manchester United’da forma giyen Mikail Silverstre ise maç sırasında sakatlanıp oyundan alınan Materazzi sonrası biraz zorlandıklarını kabul etti.

8 maç sonrası 13 puanları olan Atletika de Kolkata ve Chennaiyin’i bir maçı eksik olan Pune City 11 puanla takip ediyor. İtalyan golcü Trezeguet’in forma giydiği Pune City bugün deplasmanda NorthEast United’la karşı karşıya gelecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri