Atlas Konya şubesini açtı

Atlas Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 12. Şubesini Konyada açtı. Yurtdışı eğitim seçenekleri ile ilgili bilgi ve ücretsiz danışmanlık hizmeti veren Atlasın temel hedefi ise Konyada da başarıya ulaştı

Atlas Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 12. Şubesini Konya’da açtı. Yurtdışı eğitim seçenekleri ile ilgili bilgi ve ücretsiz danışmanlık hizmeti veren Atlas’ın temel hedefi ise Konya’da da başarıya ulaştı

23 yıldır yurtdışı eğitim danışmanlığı veren Atlas’ın Konya ofisinin açılışı çok sayıda davetli, katılan misafirler eşliğinde yapıldı. Yurtdışına eğitim almak için gitmek isteyen Konyalı öğrenciler ve veliler bundan sonra Atlas’ın Amberreis Caddesi’ndeki ofisinden yurtdışı eğitim seçenekleri ile ilgili bilgi ve ücretsiz danışmanlık alabilecekler.

Atlas Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 1990 yılından İstanbul'da kuruldu. Atlas kurulduğu tarihten beri Türk öğrencilere yurtdışı eğitim danışmanlık hizmeti vermekte ve başka bir faaliyet konusu ile ilgilenmektedir. Sektörünün en geniş çaplı hizmet veren ve en eski şirketi olan Atlas bugün itibari ile Türkiye'de 9 ve yurtdışında 3 olmak üzere toplam 25 eğitim danışmanı ve 40 çalışanı ile hizmet veriyor. Özellikle İngiltere, Amerika, Avustralya, Kanada, Malta, Yeni Zelanda, İspanya, Almanya ve Güney Afrika’daki üniversite, kolej, dil okulu ve liselerin Türkiye temsilciliğini yürüten Atlas herhangi bir danışmanlık veya servis ücreti de almıyor. Kurulduğu yıldan itibaren, 300'ü aşkın Türk öğrenciye yurtdışı dil kursu, sertifika ve master bursu veren Atlas, TURSAB A grubu üyesi, UED’nin kurucu üyesi ve sektörün ISO 9001 kalite yönetim belgesine sahip ilk organizasyon olma özelliğini de taşıyor.

Yurtdışına eğitim almak amacı ile gitmeyi planlayan öğrencilere karar vermelerinde yardımcı olacak bilgileri vermek ve karar aşamasından itibaren tüm süreçleri öğrenciler adına yönetmeyi misyon olarak üstlenen Atlas, eğitim çalışmaları kapsamında Dedeman’da ücretsiz olarak yurtdışında dil eğitimi, master/yüksek lisans, üniversite, sınav kursları, yaz okulu, diploma, sertifika programları hakkında seminer düzenledi. Programa konuşmacı olarak ise Atlas İstanbul Ofis Direktörü Mesud Yılmaz katıldı. Ayrıca etkinliğe katılan öğrenciler arsında yapılan çekilişte ise 3 kişiye İngiltere’ye gidiş uçak bileti hediye edildi.

HABER MERKEZİ

Konyalılar Gelly’nin

otomobilini sevdi

Dünyaca ünlü otomobil şirketi Volvo güvencesi adı altında Çin’de üretilerek uluslar arası sertifikası ile piyasaya sunulan Geely marka otomobile talep her geçen gün artıyor. Konya’da Kampüs Otomotiv bünyesinde Geely alıcılarını bekliyor. Konya’da Geely’ye olan talebin fazla olduğunu dile getiren Kampüs Otomotiv işletme sahibi Mevlüt Yaşat, hem fiyatıyla hem kalitesi ile taleplere cevap veren bir otomobil olduğunu söyledi. Mevlüt Yaşat, “Geely marka otobilimiz, Emgrand modeliyle müşterilerimize sunuldu. 50 gündür bu arabanın satışını yapıyoruz. Konya’da bu süreç içerisinde 50 tane satıldı. Araç, 5 ileri vites şanzıman, park sensörü, dijital klima, ön sis farları, elektrikli aynalar ve açılır tavanı ile sürücülerin isteklerine cevap veriyor” dedi. Aralık ayı içerisinde araçta 3 bin TL indirim olduğunu söyleyen Yaşat, “İndirim kapsamında aracın fiyatı 31 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı karşısına çıkıyor. Aracın hem kalitesi hem de fiyatı müşterinin yönlenmesini sağlıyor. Kullanılan malzemeler en kaliteli malzemelerdir. Ayrıcı aracın 150 bin kilometre veya 5 yıl garantisi vardır” diye konuştu. Tata bayiliğinin de olduğu firmada Tata marka otomobilin Vista ve Xenon modellerinde 2 bin 500 TL’lik indirimler mevcut.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri