Atilla: Önemli Olan takım

Emre Can Atilla: Skora katkı yaptığım için çok mutluyum. Ama önemli olan takım olarak kazanmaktı. İnşallah hem benim adıma hem takım adına başarılı bir sezon olur

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’un 5.haftasında evinde Zonguldak Kömürspor’u 4-2 yenen Anadolu Selçukspor’da Emre Can Atilla attığı 2 golle yıldızlaştı. Takımının 3 puana uzanmasında büyük pay sahibi olan genç futbolcu galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İHTİYACIMIZ OLAN GALİBİYETTİ

Geride kalan haftalarda iyi futbol oynamalarına rağmen kazanamadıklarını belirten Emre Can Atila, “İhtiyacımız olan bir galibiyetti. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Bu galibiyet takım içinde moral oldu. Aslında oynadığımız maçların sadece birisini kaybettik. Bu galibiyetle bir seri başlatmak istiyoruz. Takım olarak bunu yakalayacağımıza inanıyorum. Deplasmanda oynadığımız karşılaşmalarda aslında güzel futbol oynamıştık. Ama sonuca ulaşamamıştık. Bu hafta Kırklarelispor deplasmanında inşallah iyi bir oyunla iyi bir skor elde ederiz ve ligde hedeflediğimiz noktalara ulaşırız ”dedi.

SKORA KATKI YAPTIĞIM İÇİN MUTLUYUM

Bu sezon ilk kez bir lig maçında sahaya ilk 11’de çıktığını hatırlatan 20 yaşındaki oyuncu, “Skora katkı yaptığım için çok mutluyum.  Ama önemli olan takım olarak kazanmaktı. İnşallah hem benim adıma hem takım adına başarılı bir sezon olur” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri