Atılan yumruğun bedelini ödemeli!

Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şube Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Sefer Atçeken, Türk polisine yumruk atan HDP'li vekilden hesap sorulmasını istedi

Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şube Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Sefer Atçeken, HDP Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydemir'in Türk polisine attığı yumruğun Türk milletine atıldığına dikkat çekerek, bunun hesabını sorun çağrısında bulundu. Atçeken, açıklamasında şunları söyledi: “ Her ülkenin asayiş ve kamu düzenini sağlayan güvenlik güçleri vardır. Devletin güvenliği ve milletimizin huzurunu bozacak her türlü kanunsuz ve terör eylemlerine en sert cevabı verecek imkan ve güce sahip olan kahraman Türk polisimizi rencide edecek, görevini engelleyecek hele hele aziz milletimizin önünde yumruk atarak sözde siyaset yapmaya kalkışan PKK uzantısı HDP Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydemir yumruğu Türk Milletine atmıştır. Teröristler ile kol kola ve her daim birlikte olduklarını gösteren sözle milletvekili Saliha Aydemir'i esefle ve şiddetle kınıyoruz. Boksör olmaya hevesli bu milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisinde görmek istemiyoruz.

HAK ETTİĞİ CEZAYI ALMALI

Hem Yüce meclisimizde TBMM Başkanlığından, hemde Adalet önünde Cumhuriyet Başsavcılarımızdan hak ettiği cezayı alması için gerekenin yapılacağını bekliyoruz Haksız mesnetsiz ve haince saldırıya maruz kalan çok kıymetli meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Meslektaşımızın  kamuoyu önünde kendisine sözde Milletvekilince yapılan saldırı ile ilgili maddi, manevi, hukukî ve fiziki olarak yanındayız. Binaenaleyh Cumhuriyet kanunlarına memleketimizin huzur ve asayişine karşı gelebilecek ve vatandaşların hürriyetine tecavüz edebilecek her şerrin kafası behemahal bu kalkana çarpmalı ve parçalanmalıdır.”

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri