Atiker’den Kartal’a sürpriz ziyaret

Konya'nın tanınmış iş adamlarından Mehmet Ali Atiker, Konyaspor’un Çarşamba akşamı Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yaptığı antrenmanı ziyaret etti.

Ziyarette teknik heyet ve oyuncularla bir süre sohbet eden Atiker, Konya'nın istenmeyen sonuçların ardından moralinin bozulduğunu ancak kimsenin ümitsizliğe kapılmadan takımı desteklemesi gerektiğini sezon sonunda da Süper Lig hedefine ulaşılacağına inandığını söyledi.

Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlumusu Ekrem Coşkun'un da hazır bulunduğu moral ziyaretinde teknik heyet ve futbolcularla bir süre sohbet eden Atiker,  Süper Lig'e çıkacaklarına inandığını belirtti.
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan iş adamı Mehmet Ali Atiker, "Konyaspor'a kalan haftalarda başarılar diliyorum. Son iki maçta alınan istenmeyen sonuçlar takımın moralinin yerinde olmamasından ve hoca değişikliğinin getirdiği yeni bir heyecandan kaynaklanıyor. Hiç kimse moralini bozmasın ve ümitsizliğe kapılmasın. Konyalı sanayiciler olarak her zaman olduğu gibi bunan sonrada Konyaspor'umuzun yanındayız. Konyaspor'un sezon sonunda başarılı olarak Süper Lig'e çıkacağına ve Konya'mızı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Kalan haftalarda başta teknik heyet ve oyuncularımız olmak üzere zor bir görevi üstlenen Konyaspor Yönetimine de başarılar dilerim" dedi.
Pazartesi günü iç sahada oynanacak Karşıyaka maçından Konyaspor’un galibiyetle ayrılması gerektiğini de sözlerine ekleyen iş adamı Atiker, "Ligde artık son haftalara girildi. Bu ligde zayıf takımın olmadığı görülüyor. Görülen o ki, Konyaspor'a karşı mücadele veren rakipler zaten oynamaktan çok oynatmamayı düşünüyor. Verilen iddialı demeçler rakibin daha çok hırslanmasına neden oluyor. Maçlar oynanılmadan kazanılmıyor. Favori olabilirsiniz ama sahada bu bir işe yaramıyor. Mücadele ederseniz ve rakipten daha çok isterseniz galip geliyorsunuz veya istediğiniz sonucu alıyorsunuz. Konyaspor'un, kalitesi ve teknik heyet ile oyuncu kapasitesi zaten her maçı kazanmaya yetecek güçte. Sadece bir düşüş yaşanıyor. Bu düşüşe de Karşıyaka karşısından galibiyuetle ayrılarak son verileceğine inanıyorum" şeklinde görüş belirtti.
Mehmet Ali Atiker'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden  Başkan Bahattin Karapınar, Konyaspor'un bir geçiş döneminin içerisinde olduğunu belirterek, "Mehmet Ali Atiker bey Konya'mızın önde gelen sanayicilerinden ve yıllardır da Konyaspor'umuza maddi-manevi anlamda destek veriyor ve hizmet ediyor. Özellikle bu yıl Atiker firması olarak Konyaspor'umuza çok büyük destekler verdi. Antrenmanımıza gelerek bir moral ziyareti yaptı. Teknik heyet ve oyuncularımızla yaptığı mini toplantıda da Konya'nın Konyaspor'umuza olan güvenini belirtti. Biz kendisine çok teşekkür ediyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızla yapılan görüşmemizde biz Konyaspor olarak Sayın Mehmet Ali Atiker'e Süper Lig'e çıkacağımıza dair söz verdik. Kendisi de takımımızın Süper Lig'e çıkmasının ardından Atiker firması olarak üzerine düşeni yapacağını söyledi. Bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu ziyaret bize çok büyük moral oldu. Bu tür destekler çoğalırsa hem bizler yönetim olarak kendimizi daha güvende hissederiz, hem de Süper Lig'e çıkma yolunda önemli mesafeler katederiz. Pazartesi günü oynayacağımız Karşıyaka maçını inşallah kazanacağız ve bu moral ziyaretinden dolayı da Sayın Mehmet Ali Atiker'e armağan edeceğiz" diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri