Atiker Konyaspor Poko’yu kaptırdı

Atiker Konyaspor transferde ilgilendiği oyuncu Poko’yu Göztepeye kaptırdı. Transferi yılan hikayesine dönen oyuncuya İzmir temsilcisi fiyat arttırınca oyuncunun tercihi Göztepe oldu

Atiker Konyaspor’da transferi yılan hikayesine dönen Karabüksporlu Biyogo Poko Göztepe’ye imza attı.   Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Kardemir Karabükspor’dan Andre Biyogo Poko’yu kadrosuna kattı. Göztepe Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Poko ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

2016-2017 sezonundan bu yana Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'da mücadele eden orta saha oyuncusu Poko, 43 lig maçında forma giydi.

Göztepe Kulübü, Poko transferini sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile duyurdu. Göztepe kalecisi Beto ile Poko'nun yer aldığı videoda Beto, kendisine penaltıdan gol atmanın zor olduğunu, Poko’nun bunu başaran nadir oyuncular arasında yer aldığını söyledi. Ancak artık aynı takımda oynayacakları için Poko'nun bunu yapamayacağını ifade eden Beto, transferi ilan etti.

POKO TRANSFERİNDE HOŞ OLMAYAN ŞEYLER YAŞANDI

Göztepe’ye imza atan Gabonlu orta saha oyuncusu Poko’nun neden transfer edilemediği hakkında konuşan  Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Tınmaz, “Poko’yu istedik ancak menajeri birkaç takımı kullanıp fiyat artırma peşinde koştu. Bu da transferi zorlaştırdı. Verilecek en iyi fiyatı verdik. Karşı takım biraz daha üstüne çıktı. Tabii takım da takımın dengeleri de önemli. Dengeleri bozmama adına belli bir sınırda kaldık, ondan sonrasını vermek takımın dengeleri bozabilirdi. Menajer 3-4 takım arasında gidip geldi, hoş olmayan şeyler yaşandı” diye konuştu.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Atiker Konyaspor’da  transfer çalışmaları sürüyor. Bugüne kadar sadece Yatabare’ye imza attıran yeşil-beyazlı yönetimin  birkaç gün içinde bir imza daha attırması bekleniyor. Bu oyuncunun santrafor mevkiinde forma giydiği ve Türkiye liginden kaliteli bir yabancı santrafor olduğu iddia edildi.  Konyaspor bu imzanın dışında bir forvet daha kadrosuna katmayı düşünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri