Atiker Konyaspor ikinci yarılara iyi başlıyor

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarının ilk haftasında Erzurumspor’a konuk olacak Atiker Konyaspor, ikinci yarılara genel olarak iyi başlıyor.

 

Yeşil-beyazlı ekip bu istatistiğini Erzurumspor karşısında da sürdürmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’de mücadele ettiği son 7 sezonda 18. haftalarda sadece tek yenilgi aldı. Anadolu Kartalı, 2008-2009 sezonunun ikinci yarısının ilk haftasında deplasmanda Ankaragücü’nü 3-1 yenerken, yeniden lige çıktığı ancak bir kez daha küme düştüğü 2010-2011 sezonunda ise Bursaspor ile evinde 0-0 berabere kaldı. 2 sezonluk aranın ardında yeniden Süper Lig’e çıkan Atiker Konyaspor, 2013-2014 sezonunun 18. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olmuştu.

Temsilcimiz, 2014-2015 sezonun 18. hafta mücadelesinde Eskişehirspor’u 1-0 yenerken, sonraki sezonlarda Akhisarspor’u deplasmanda 2-0, Çaykur Rizespor’u ise taraftarının önünde 2-1 mağlup etmişti. Atiker Konyaspor, geçen sezon da gollü geçen mücadele son anlarda Orkan Çınar’ın frikik golüyle Trabzonspor ile taraftarının önünde 2-2 berabere kalmıştı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri