Ata’ya Saygı İçin 10 Km’lik İnsan Zinciri Oluşturulacak

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 76’ıncı yılında, binlerce kişi siyah tişört giyerek yaklaşık 10 kilometrelik ‘Ata’ya saygı zinciri’ oluşturacak. Kadıköy ve Maltepe Belediyesi’nin organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğe...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 76’ıncı yılında, binlerce kişi siyah tişört giyerek yaklaşık 10 kilometrelik ‘Ata’ya saygı zinciri’ oluşturacak. Kadıköy ve Maltepe Belediyesi’nin organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğe katılacaklar, 10 Kasım’da Fenerbahçe, Bostancı ve Maltepe sahil yolunda buluşacak.

Kadıköy Belediyesi gönüllülerinin öncülüğünde düzenlenen Ata’ya saygı zincirinde, binlerce insan el ele bir araya gelerek saat 09.05’de saygı duruşunda bulunacak. Üç yıldır yapılan etkinliğe bu yıl Maltepe Belediyesi de katılacak. Fenerbahçe, Bostancı ve Maltepe sahil yolunda oluşturulacak zincirin yaklaşık 10 km olması bekleniyor. Teknelerin de sahile yanaşarak kıyı boyunca sirenleriyle destek verecekleri zincir etkinliği, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’yla sona erecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri