Atatürk Kupası Meram Belediyespor’un

Tekvandoda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Meram Belediyespor, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Isparta’da düzenlenen Atatürk Kupası’nda 19 madalya kazanarak takım halinde şampiyon oldu.
 Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Atatürk Kupası tekvando müsabakaları, 14 ilden 480 sporcunun katılımıyla 30 ve 31 Ekim 2010 tarihlerinde Isparta 6 Mart Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.
Turnuvaya 19 sporcu ile katılan Meram Belediyespor takımı 10 altın, 3 gümüş ve 6 bronz madalya ile toplamda 19 madalya kazanarak takım halinde şampiyon oldu.
Atatürk Kupası’nda ikinciliği Manisa, üçüncülüğü ise Isparta kazandı. Meram Belediyespor’lu tekvandocuların turnuvada kazandığı madalyalar şöyle:  Minik Bayanlar: Fatma Keleş(33 kg), Elif Güneş(36 kg), Zeliha Ağrıs(40 kg), Ayşe Nur Çiftçi(45 kg) ve Melisa Nur Uysal(57 kg) birinci. Keziban Gürocak(36 kg) üçüncü. Minik Erkekler: Enes Zıpır(45 kg), İsmail Apaz(50 kg), Salih Taşkınoğlu(+57) birinci; Osman Demir(40 kg) ve Fatih Gökmen(57 kg) ikinci; Furkan Çakır(33 kg), R. İsmail Taşkınoğlu(57 kg) ve Murat Öz(+57kg) ise üçüncü oldu. Yıldız Bayanlar: Maide Nur Uysal(55 kg) birinci, Elif Yazan(47 kg) ikinci. Yıldız Erkekler: Muhammet Talha Öz(37 kg) birinci, Adem Berat Çetinkaya(49 kg) ikinci ve Mehmet Ateş(49 kg) üçüncü.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri