Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri fidan dikti

Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri E-twinning kapsamında e-Dergi çalışmasında adı geçen sanatçılara ithafen “Bizlere yol gösteren, yön veren, yolumuzu aydınlatanlara selam olsun” sloganı ile fidan dikti.

Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri E-twinning kapsamında e-Dergi çalışmasında adı geçen sanatçılara ithafen  “Bizlere yol gösteren, yön veren, yolumuzu aydınlatanlara selam olsun” sloganı ile  fidan dikti.

BİZLERE YOL GÖSTEREN, YÖN VEREN, YOLUMUZU AYDINLATANLARA SELAM OLSUN.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Konya Atatürk Anadolu Lisesi proje rehber öğretmeni Figen Bilgin, “ Hacer Özkaynak  hocamız ile birlikte insanlara edebiyatı sevdirme amacıyla eylül ayında  çıktığımız bu yolculukta ekip arkadaşlarımızla birlikte 8 aydır gece gündüz çalışıyoruz. Her ay oy çokluğuyla belirlenen yazarlarla eserleri İngilizce / Türkçe yorumlanması dergimizin içeriğini oluşturuyor. Sadece Türk edebiyatı değil aynı zamanda Dünya edebiyatı eserleri de var dergimizde, burada amacımız hem içerik çeşidini çoğaltmak hem de daha geniş kitlelere ulaşabilmek. Kimi zaman Türk edebiyatı kimi zaman İngiliz edebiyatı kimi zaman da Rus edebiyatı… Eğer edebiyata ilginiz varsa ve eser incelemelerini seviyorsanız dergimiz tam size göre” ifadelerini kullandı.

SAİT ÇELİK 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri