Ataseven takipte

Haftayı maç yapmadan kapatacak olan Anadolu Selçukluspor, Eyüpspor'u sıkı takibe aldı.

Haftayı maç yapmadan kapatacak olan Anadolu Selçukluspor, Eyüpspor'u sıkı takibe aldı. Yeşil-beyazlıların yeni teknik adamı Mevlüt Ataseven, Eyüpspor'un bugün Başrampaşa ile deplasmanda yapacağı maçı izleyecek. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 17. haftasında oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. 16. haftayı maç yapmadan kapatacak olan yeşil-beyazlılar, lige verdiği arayı iyi değerlendirmek ve hafta sonunu boş geçmemek için günde dün Torku Konyaspor A 2 Takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Hafta içinde yapılan çalışmalara sakatlıkları devam eden Serbay Yağız ve Yaser Hacımustafaoğlu katılmazken, Mehmet Abdullah Çoban düz koşularla haftayı tamamladı.

İlk yarının 17. ve son haftasında Eyüpspor ile İstanbul deplasmanında karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlılar devre arasına moralli girmenin hesaplarını yapıyor. Temsilcimiz bunun için zorlu rakipleri Eyüp'ü sıkı takibe aldı. Lige verilen arayı değerlendiren yeşil-beyazlıların yeni teknik adamı Mevlüt Ataseven bugün oynanacak olan Bayrampaşaspor-Eyüpspor maçını izlemek üzere  İstanbul'a gitti. Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, devre arasına moralli girmek istediklerini ve bunun için Eyüp maçını kazanmaktan başkı bir şey düşünmediklerini söyledi.
Ataseven'in bugün İstanbul'da Eyüp maçını izlediğini ifade eden Günbaş; “Rakibimizi iyi analiz ederek kazanmak istiyoruz. Bunun için bu haftayı boş geçirmiyoruz. Ayrıca devre arası transfer döneminde takıma 2-3 takviye daha yapmayı düşünüyoruz. Teknik Direktörümüz Ataseven'in belirleyeceği mevkiler ve buna göre bize sunacağı rapor doğrultusunda transferi şekillendireceğiz. Bunun için öncelikle istişaremizi Konyaspor ile yapacağız. Yeşil-beyazlı ekipte çok forma şansı bulamayan genç isimlerden faydalanmayı düşünüyoruz” dedi.

Anadolu Selçukluspor Eyüp deplasmanında son haftalardaki düşüşünü sonlandırmak ve dış saha başarısızlığını kırmak istiyor. Anadolu Selçukluspor dış sahada oynadığı 7 maçta sadece 2 gol atabildi. Yeşil-beyazlı ekip bu 2 gole karşılık kalesinde 5 gol gördü. Anadolu Selçukluspor evinde ise dışa sahaya oranla daha başarılı bir  performans gösteriyor. Yeşil-beyazlı takım sahasında oynadığı 8 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Daş sahaya oranla evinde daha başarılı olan Anadolu Selçukluspor oynadığı maçlarda  8 gol atıp 13 gol yedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri