Atasay Kuyumculuk’tan Valilik önünde Çadır Günleri

Atasay Kuyumculuk, Valilik önünde gerçekleştireceği ve sürpriz indirimlerin de yer aldığı 14. Altın ve Pırlanta Çadır Günleri’ne tüm Konyalıları davet etti.

Çadır Günleri hakkında bilgi veren Atasay Kuyumculuk Konya Mağaza Müdürü İlyas Gök, açılacak çadırımızda; 16 bin 190 TL olan altın seti 9 bin 990TL’ye, 2 bin 790 TL olan tek taşı Bin 690 TL’ye ve 11 bin 780 TL olan pırlanta baget yüzüğü 5.890 TL’ye satın alınabileceğini, yüzlerce üründe inanılmaz indirimler olduğunu ve herkesi Valilik Meydanı’nda gerçekleştirecekleri Çadır Günü’ne beklediğini söyledi.

Kampanyanın markaya önem veren ve kaliteli ürün almak isteyen ama bütçeye takılan insanlar için bir fırsat olduğunu,bu kampanyayla Atasay markasını ve kalitesini piyasada bulunan normal kuyumcu fiyatlarına alabileceklerini hatırlatan Gök, vatandaşları ürünler seçilmeden erken davranmaları konusunda uyarırken, Atasay Mağazası’na bakmadan kesinlikle kimsenin ürün almaması gerektiğine dikkat çekti.

Bu vesileyle mağaza hakkında da genel bilgiler veren Gök, şunları söyledi: “Bir kaç ay önce yenilenen yüzümüz ve değişen fiyat politikamızla normal zamanlarda da Konya’da gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın gibi ziynetleri de en uygun fiyatlardan alıp satacağız. Atasay Kuyumculuk olarak, yatırım ürünlerini alıp satarken çevre kuyumculara göre en iyi fiyat garantisi veriyoruz.

Hatta aldığımız gram altın, çeyrek ve yarım tam altın ya da 22 ayar bilezik gibi yatırım ürünlerini mağazamızdan daha uygun fiyata bulan müşterilerimize aradaki farkın 2 katını ödeyecek kadar da iddialıyız.”

Mağaza önünde araç park yerinin sıkıntılı olduğunu bildiklerinden, park sorunu yaşayan müşterilerine vale hizmeti sunduklarına dikkat çeken Gök, mağazanın önüne geldiklerinde mağaza iletişim numaralarından ulaşmaları durumunda vale hizmeti verdiklerini de belirtti. Çadır kampanyası çok yoğun geçtiği için bu hizmetten çadır kampanyası zamanı müşterilerden affını isteyen Gök, normal zamanlarda da memnuniyetle yardımcı olacaklarını ve herkesi hem çadırlarına hemde normal zamanlarda da mağazalarına hem kahve içmeye ve hem de alışveriş yapmaya davet etti.

MEHMET ALİ NURULLAHOĞULLARI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri