Ataman: Hedef 1.Lig

2.Lig B Grubunu şampiyon tamamlayarak 4-6 Nisanda Ankarada yapılacak Play-Offlarda birinci lig vizesi almaya çalışacak Diltaşspor, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Ataman: Hedefimiz 1.Lig

Aroma Erkekler Voleybol 2.Lig B Grubu’nda sezonu şampiyon tamamlayan Diltaşspor kulübü basın mensuplarıyla bir araya geldi. Spor basınının ilgi gösterdiği yemekte konuşan Özel Diltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman, şampiyon olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. 3 yıl içinde ikinci lige yükseldiklerini, bu başarıda kendilerine destek veren gazete ve televizyonların önemli bir rol oynadığını vurgulayan Ataman şunları söyledi:

“Şimdi tek bir düşüncemiz var o da birinci lige çıkabilmek.Yarı finalde Beşiktaş, Diyarbakır ve Manavgat takımlarıyla karşılaşacağız. Play-Off’larda Konya’yı en iyi şekilde temsil ederek önümüzdeki sezon birinci lig heyecanı yaşamak istiyoruz. Grup maçlarının sonuçlarını kestirmek zor ama biz de kolay takım değiliz. Bireysel yeteneği güçlü oyuncularımız var. Eğer takım oyununu sahaya yansıtabilirsek, birinci lige yükseliriz”
Ataman, 2.Lig’de başarılı olduklarını ancak yeni başarıların kendilerini ve Konya’yı daha fazla gururlandıracağının altını çizerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Teknik Direktörümüzü, genel kaptanımızı ve oyuncularımızı da kutluyorum. Gerçekten önemli bir başarının altını imza attılar. Ama henüz işimiz bitmedi. Takım olarak onların birinci lige yükselerek Konya spor kamuoyunu ve bizleri mutlu edeceğini düşünüyorum” Ataman, lig maratonunda kendilerine katkısı olan herkese teşekkür etti.
YARI FİNALLER ANKARA’DA YAPILACAK
Rotayı birinci lige çeviren Diltaşspor, Play-Off maçlarını 4-6 Nisan tarihlerinde Ankara’da oynayacak. Temsilcimiz Beşiktaş, Manavgat ve Diyarbakır ile tek devreli lig usülü ile karşılaşacaklar. Rakipleriyle 3 karşılaşmaya çıkacak Diltaş, en fazla puanı alması halinde birinci lige çıkacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri