Atalay: Kış Oyunları’na iyi hazırlanacağız

Uluslararası Spor Organizasyonlarından Sorumlu Başkoordinatör Mehmet Atalay, Hep beraber el ele kol kola 2011 Dünya Üniversiteler Kış Spor Oyunlarına en iyi hazırlığı yapacağız dedi.

Mehmet Atalay, 2011 UNIVERSIADE Koordinatörlük Merkezi”nde düzenlenen değerlendirme toplantısı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, organizasyona yönelik bölgede yapımı süren tesislerdeki son durumu yerinde görmek ve değerlendirme yapmak üzere Erzurum’a geldiğini söyledi. Toplantıya, Atalay’ın yanısıra 2011 Dünya Üniversiteler Kış Spor Oyunları Genel Koordinatörlüğü’ne atanan Bekir Korkmaz, Erzurum Valisi Sami Bulut, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile ilgili daire müdürleri katıldılar.

Atalay, oyunlar öncesi hazırlıkların son hızında sürdüğünü belirterek, bugün tesisleri dolaştıklarını ve son durumu gözleyerek, eksikleri görme fırsatı bulduklarını bildirdi. Yarın da incelemelerinin süreceğini belirten Atalay, şunları kaydetti: “Hep beraber el ele, kol kola 2011 Dünya Üniversiteler Kış Spor Oyunları’na en iyi hazırlığı yapacağız. Valiliğimiz, büyükşehir belediye başkanlığımız ve diğer kurumlarımız büyük bir hassasiyetle çalışmalarını sürdürüyorlar. Çalışmalarımız daha da hızlanarak devam edecek. Tesislerimiz beklediğimizden de hızlı bir şekilde ilerliyor. 15 gün önce buradaydık. İnanın 15 günlük sürede bile tesislerimizdeki büyük ilerlemeyi görmemiz mümkün.”
Atalay, Erzurum’da yapımı süren tesislerin daha önce Torino’da düzenlenen kış oyunlarındaki tesislerden çok daha iyi olduğunun altını çizerek, tesislerin eksiksiz tamamlanması için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini dile getirdi. Atalay ayrıca, genel koordinatörlüğe atanan Bekir Korkmaz ile birlikte bölgede uyumlu bir çalışma örneği sergileneceğini ve oyunların hazırlıklarının en iyi biçimde süreceğine inandığını sözlerine ekledi. Erzurum Valisi Sami Bulut ise oyunlarla ilgili olan diğer görevlilerle birlikte bugün inşaatları gezme fırsatı bulduklarını belirterek, inşaatların yüzde 50-60 düzeyinde fiziksel gerçekleşmesinin tamamlandığını gördüklerini söyledi. 2011’in önemli bir ayağı olan ve merakla beklenen genel koordinatörün atanmasının da gerçekleştiğini ifade eden Bulut, artık yüklerinin daha da hafifleyeceğini bildirdi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak sürdü.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri