Atağa geçmeliyiz!

Konya Anadolu Selçukluspor’un tecrübeli isimlerinden Ahmet Önay ligde artık seri galibiyetlere ihtiyaçları olduğunu belirterek, “Artık atağa geçmeliyiz ve üst sıralara tırmanmak zorundayız.” dedi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da, İnegölspor karşısında aldığı şanssız mağlubiyet sonrasında moraller bozuk. Yeşil beyazlılar zorlu karşılaşmanın 86. dakikasında ceza sahası içerisindeki topu uzaklaştırmaya çalışırken, meşin yuvarlak Mümin Aysever’in ayağına çarparak yeşil beyazlıların kalesine girmişti.

“ŞANSSIZ BİR MAĞLUBİYET”
Yavru kartalların tecrübeli ismi Ahmet Önay galibiyet için gittikleri bir maçtan elleri boş döndüklerini belirterek, “Dış sahada ciddi bir oyun anlaşımız var. Bunun neticelerini de zaman zaman alıyoruz ve İnegölspor deplasmanında da hedefimiz buydu. Oraya puan veya puanlar için gitmiştik. Bu yapacak imkanları bulsak da değerlendiremedik. Kalemizde gördüğümüz şanssız bir gol ise elimiz boş dönmemize neden oldu. İstemediğimiz bir sonuçtu. Her şeye rağmen artık o maç geride kaldı ve önümüze bakma zorundayız.” dedi.

“6 PUAN DEĞERİNDE BİR MAÇ”
Ahmet bu hafta oynayacakları maçla ilgili olarak ise şöyle konuştu, “Dardanelspor’da bizim gibi ligin alt sıralarında olan bir ekip. Bu nedenle iki takım adına da önemli bir karşılaşma. Bizim adımıza avantaj olansa iç sahada olmamız. Selçuklu belediyesi Stadyumu’nda az sayıda olsa da taraftar desteğimiz var. Kendilerine teşekkür ederiz. Onlarında desteği ile inşallah bu maçtan galip ayrılacağız. 6 puan değerindeki maçtan galip ayrılmak istiyoruz ve bu doğrultu da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Artık üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Bu atağı yapmamız lazım artık ligin boyu kısalıyor.Umarım istediğimiz de alacağız”  

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri