Ata Savunmaya Kaymakam desteği

Sarayönü Ata Savunma Sanatı takımı, Niğde'de yapılan hakemlik seminerinin ardından Sarayönü'ne dönerek Kaymakam Kemal Yıldız'ı ziyaret etti

Sarayönü Ata Savunma Sanatı takımı, Niğde'de yapılan hakemlik seminerinin ardından Sarayönü'ne dönerek Kaymakam Kemal Yıldız'ı ziyaret etti. Kaymakam Yıldız’a federasyon tarafından verilen teşekkür belgesini makamında takdim eden Sarayönü Ata Savunma Sanatı ekibi, bazı malzeme eksikleri içinde söz aldı. Sarayönü Ata Savunma Sanatı takımı, geçtiğimiz günlerde Niğde’de yapılan hakemlik seminerine katıldı. Seminerde önemli başarıla imza atan Sarayönü Ata Savunma Sanatı takımı, Niğde’den, 2 eğitmenlik, 4’te hakemlik sertifikasıyla döndü. Seminere, Niğde, Karaman, Konya, Bursa, Yalova, Aksaray ve Malatya olmak üzere 6 bölgeden gelen 200’e yakın kişi katıldı.

Alişan Büyükkara, İsmail Karataş, Sefa Büyükkara, Kamil Çetin, Mihriban Ülker ve Sare Adıgüzel’den oluşan 6 kişilik takımla seminere katılan ekip semineri birinci olarak bitirdi. İki gün süren eğitim seminerini, aynı zamanda eğitmen olan Federasyon Asbaşkanları Muhsin Kısacık ve Osman Yılmaz verdi. Eğitmenler, Ata Savunma Sporu maçlarında uyulması gereken kuralları, puanlamaları ve müsabaka öncesi ve sonrasında hakemlerin görevlerini detaylı bir şekilde anlattı. Eğitim seminerinin sonunda da hakemlik yapmaya hak kazanan adayların sertifikaları, düzenlenen törenle dağıtıldı. Sarayönü’ne döndükten sonra ise Kaymakam Kemal Yıldız’ı makamında ziyaret eden takım, Yıldız’a federasyondan verilen teşekkür belgesini takdim etti. Ziyaret esnasında takımın ihtiyaç duyduğu eksikleri Kaymakam Yıldız’a anlatan antrenör Alişan Büyükkara, ziyaret sonunda Yıldız’dan malzeme eksikliklerinin giderilmesi için söz aldı.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan antrenör Alişan Büyükkara, “Bu başarılarımızın devamı getirebilmek ve daha ileriye taşıyabilmek için bazı eksiklerimizi gidermemiz gerekiyor. Güzel bir kapalı spor salonumuz var ama minder gibi bazı olmazsa olmaz eksiklerimiz olduğu için tam anlamıyla çalışamıyoruz. Çok yetenekli ve arzulu çocuklarımız var. Bu çocuklarımızın bizi Türkiye’de temsil etmemesi için veya Türkiye’yi dünyada temsil etmemesi için hiçbir sebep yok. Bu başarılar için biraz destek yeterli. Kaymakamımızın bu noktada verdiği sözleri çok önemsiyorum ve ona takımım adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bayramdan sonra da kavaklık mevkiinde yapacağımız piknik ve öğrencilerimiz tarafından sergilenecek gösterilerin yer alacağı bir şenlikle yeteneklerimizi sergileyeceğiz” dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri