Ata Demirer, nasıl 20 kilo verdi?

Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer, 20 kilo vermiş hali ile görenleri şaşkına çeviriyor.

 Ülkemizin başarılı komedyenlerinden biri olan Ata Demirer, televizyon dünyasının da aranan isimlerinden biri. Kendi şovlarının yanı sıra, Dizi ve sinema filmlerinde de oynayan Ata Demirer, tiplemeleri ile de herkesin beğenisini kazanıyor. İlk olarak Avrupa Yakası isimli dizide oyuncu olarak karşımıza çıkan Ata Demirer, bu diziden sonra kendisinden sıklıkla söz ettirmeye başladı. Başarılı komedyen, sinema filmlerinde de yer aldı. Eyvah Eyvah isimli sinema filminin 2 serisinde de yer alan ve Demet Akbağ ile harika bir uyum yakalayan Ata Demirer, oyuncu Özge Borak ile de hayatını birleştirdi.


Evlilik hayatı ünlü komedyene yaramış gibi gözüküyor. Mutlu bir evliliği olan Ata Demirer, 20 kilo verdiğini açıklayarak herkesi şaşırttı. Zaten zayıfladığı her halinden belli olan Demirer, Rumeli Hisarı'nda yürüyüş yaparken kameralara yakalandı. Ata Demirer, görüntü alan basın mensuplarına da engel olmadı. Bir yandan yürüyen bir yandan da onların sorularını cevaplayan ünlü oyuncunun halinden memnun olduğu açıkça belli oluyordu. Rumeli Hisarı'ndan Cihangir'deki evine yürüyerek giden ünlü komedyen, 20 kiloyu da nasıl verdiğini açıkladı. Ata Demirer, beklendiği gibi diyet uygulamamış. Kilo vermek için yürüyüş dışında hiçbir şey yapmadığını söyleyen Ata Demirer, 10 kilometre yol yürüdüğünü ve bu nedenle 20 kilo verdiğini açıkladı.


Rumeli Hisarı'ndan Cihangir'deki evine gitmek için, 10 km yolu yaklaşık 2 saat 15 dakikada yürüdüğünü dile getiren Ata Demirer, "Cihangir'e, eve kadar yürüyeceğim. Bu sayede yaklaşık 20 kilo verdim. Arada özel bir diyet de uygulamadım", dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri