ASRİAD’dan deprem bölgesine destek

Merkez üssü Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle birçok ilden yardım ve destekler sürüyor. 

Merkez üssü Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle birçok ilden yardım ve destekler sürüyor.  Bu kapsamda Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Konya Şubesi üyelerinin desteği ile hazırladığı TIR’ları deprem bölgesine gönderdi.  

Depremzedelerin yaralarını sarmak ve afetin üstesinden bir an evvel gelebilmek için milletçe seferber olunması gerektiğine dikkat çeken ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde hasara neden olan depremde canlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Devletimiz depremin yaralarını sarmaya muktedir ve teyakkuz halindedir.  Bizlerde ASRİAD Konya Şubesi olarak deprem bölgesinde vatandaşlarımızın yaralarını bir nebze de olsa sarmak adına içerisinde elektrikli ısıtıcı, battaniye, çocuk bezi, mont, su ve gıda maddelerinden ve iş makinelerinden oluşan yardım TIR’ımızın ilk etabını bölgeye ulaştırdık. İnşallah önümüzdeki süreçte deprem bölgesinde kardeşlerimizin yaralarını üyelerimiz ile birlikte sarmaya devam edeceğiz. Yine ayrıca tüm üyelerimizi ve Konyalı hemşerilerimizi kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Şimdi ülkemiz için tek yürek olma vakti” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri