Aslına Dönen Papaz’ın hayatı kitaplaştı

Önce Hristiyan ve ardından tekrar Müslüman olan Konyalı Abdullah Palazoğlu, hayatını kaleme aldı.
“Aslına Dönen Papaz-Padre Andreas’ın Abdullah Olma Öyküsü” ismini taşıyan kitap Kelebek Yayınları’ndan okuyucularla buluştu.
Hayat hikayesinin ve yaşadıklarının televizyon ile gazetelerde yer almasının ardından okurlardan gelen talep üzerine Abdullah Palazoğlu, geniş bir şekilde hatırladıkları kadarıyla başından geçenleri bu kaleme aldı. İki bölümden oluşan kitabın birinci kısmında Abdullah Palazoğlu kendi hayat hikayesini kaleme alırken, ikinci kısımda ise basında çıkan söyleşi ve haberlere yer verilmiş. Televizyon programları ve gazetelerdeki söyleşilerin bulunduğu bölümde gazetemizde çıkan ‘Abdullah’ın Öyküsü’ röportaj dizisi de yer alıyor.
KİTABIN KAPAK YAZISI
Bilinçsiz ve farkında olmadan girilen yanlış yoldan, doğru yola sırat-ı müstakim yoluna dönüşümün sıra dışı öyküsü bu… Bu öykü Konya’nın mütevazi ilçesi Beyşehir’in küçük bir semtinden başlar, ardından; İstanbul, Amerika, Vatikan ve Yunanistan’ı dolaşarak, tekrar öz yurdu olan Konya’da devam eder. Bu yollarda neler yok ki? İşte garip ama bir o kadar da sıra dışı yaşam öyküm şöyle başlıyor…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri