Asla yalnız değilsin

Bank Asya 1. Lig'de zirve mücadelesi veren yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, büyük seyirci desteğini de arkasına alarak saat 13.30 İstanbulda Kartalspor ile mücadele edecek. Hakem: Mustafa İlker C

Konyaspor, İstanbul deplasmanında Kartalspor ile karşı karşıya geliyor. Kartal sahasında oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçı, Ankara Bölgesi hakemi Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Coşkun'un yardımcılığını Mustafa Sönmez ve Muharrem Yılmaz yaparken, maçın dördüncü hakemi Ali Palabıyık. Televizyon naklen yayın programında bulunmayan karşılaşma internetten yayınlanacak.

Ligde, son 4 maçına kazanarak yarışa devam eden ve Kartalspor’u da yenerek 5’te 5 yapmayı amaçlayan Konyaspor’da İstanbul seferi umutlu başladı. Dün sabah uçakla giden ve Kartal’daki Titanik otelde kampa giren yeşil-beyazlılar, maçı öncesi son çalışmayı dün Kartalspor tesislerinde yaparak dinlenmeye çekildiler. Temsilcimizin Kartalspor maçı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor. Mariusz Pawelek, Ercüment Kafkasyalı, Erdinç Yavuz, Selim Ay, Tolga Ünlü, Muhammet Yürükuslu, Serkan Şahin, Alvaro Mejia Perez, Rifat Erdem, Abdülkerim Bardakçı, Abdülkerim Kılıç, Recep Aydın, Ali Dere, Feyyaz Belen, Can Parlayan, Marcin Robak, Gökhan Emreciksin, Serbay Yağız.

Konyaspor’da, kırmızı kart cezalısı Abdullah ve Ertuğrul bugünkü maçta forma giyemeyecek. Pawelek, Erdinç, selim, Robak ve Muhammet’in 3’er sarı kartı var. Moral süper. Tüm camia galibiyette birleşti. Genç Milli takımın oynadığı özele maçlarda forma giyen Abdülkerim takıma katıldı. Konyaspor yöneticilerinin de büyük biri bölümünün izleyerek takıma moral verecekleri ve İstanbul’da bulunan Konyalılar ile birlikte 200 kadar taraftarın izleyeceği maça Konyaspor muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Pawelek-Tolga, Selim, Erdinç, Muhammet- Serkan, Perez,- Gökhan, Recep, Ali Dere- Robak. 

KARTALSPOR İLE 4.RANDEVU

Bank Asya 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Konyaspor, 23.hafta maçında bugün konuk olacağı Kartalspor ile daha önce 3 kez karşı karşıya geldi. 2009-20120 sezonunda oynanan maçlardan ilkini Konya'da 2-1 kazanan yeşil beyazlılar rakibi ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. 2011-2012 sezonunun ilk yarısında Konya'da oynanan mücadelede her iki takımda gol atmaya muvaffak olamayınca karşılaşma 0-0 sona ermişti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bugünkü karşılaşmaya galibiyet için çıkacak.

SERKAN MİLLİ TAKIMDA

Konyaspor’un genç ön liberosu Serkan Şahin, A2 Milli takım aday kadrosuna davet edildi. Serkan ile birlikte aday kadroya davet edilen futbolculardan kulüp takımlarıyla lig maçlarını oynayanlar, bugün saat 18.00'den itibaren Adana Hilton Hotel’de toplanacak. İlk çalışmasını 27 Şubat Pazartesi günü (yarın) saat 15.00'de Adana 5 Ocak stadında yapacak A2 Milli takımı, 28 Şubat Salı günü aynı saatte Adana Demirspor Aytaç Durak tesislerinde gerçekleştireceği antrenmanla Estonya maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Adana 5 Ocak Stadı'nda 29 Şubat Çarşamba günü oynanacak Türkiye-Estonya maçı saat 16.00'da başlayacak

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri