Asla imkansız değil

Konyaspor bugün 19 Mayısta Gençlerbirliği ile zorlu bir 90a çıkacak. Saat 13.30da başlayacak karşılaşmayı Manisa bölgesinden Yunus Yıldırım yönetecek. Kartalda hedef; Başkentten puanla dönmek

Konyaspor, Turkcell Süper Lig’in 27.haftasında deplasmanda bugün Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Yunus Yıldırım’ın yöneteceği ve Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13:30’da başlayacak. Konyaspor, Gençlerbirliği ile Turkcell Süper Lig’in 27.haftasında deplasmanda karşı karşıya gelecek. İki takımında alt sıralardan kurtulmak için mücadele edeceği karşılaşma zorlu geçecek. Konyaspor’da, Ömer Gündostu, Koray İçten, Caner Altın ve Eren Şen sakatlıkları nedeniyle, Branimir Poljac, Erdal Kılıçaslan, Fahri Tatan ise maç kadrosunda yer almadıkları için forma giyemeyecek.  Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşma 2-2 berabere sona erdi. Konyaspor'un Gençlerbirliği maçına Oğuzhan, Milos, Kratochvil, Mehmet Çoğum, İsmail, Ayman, Cihan, Fahri, Bülent, Serhat Akın, Veysel ilk 11'yle çıkması bekleniyor.

KONYASPOR SUNİ ÇİMDE 3’TE 3 YAPMAK İSTİYOR
Bu sezon üçüncü kez Ankara 19 Mayıs Stadı’na çıkacak olan Konyaspor bu sahada 3. galibiyetini almak istiyor. Ligde yer alan Başkent ekiplerinin 3’ünün de maçlarını 19 Mayıs Stadı’nda oynaması nedeniyle Süper Lig ekipleri sıklıkla, zemini sezon başında sentetik çimle kaplanan 19 Mayıs Stadı’na çıkmak durumunda kalırken, suni çim saha Konyaspor 2 galibiyet elde etti. Ligde suni çim sahada 3’te 3 yaparak en çok galibiyeti Antalyaspor elde ederken, 2 galibiyeti bulunan takımlar arasında yer alan Konyaspor yarın oynanacak Gençlerbirliği karşısında 3. galibiyetini almak istiyor.
Yeşil-beyazlı ekip bu sezon 19 Mayıs Stadı’nda hiç maç kaybetmezken ilk galibiyetini ligin ilk yarısında oynadığı Hacettepe maçında aldı. Ligin 9. haftasında deplasmanda Hacettepe’ye konuk olan Konyaspor 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini Veysel Cihan ve Serhat Akyüz’ün golleriyle 2-1 mağlup ederek suni çimdeki ilk maçından galibiyetle ayrılmıştı. İkinci maçta bu kez Ankaragücü’ne konuk olan Konyaspor iyi bir futbol sergilediği maçta İsmail Güldüren, Cihan Haspolatlı ve Bülent Bölükbaşı’nın golleriyle 3-1 kazanmasını bildi. Yeşil-beyazlılarda yeni hedef bugün oynanacak olan Gençlerbirliği maçını da kazanarak saha zemini suni çim olan 19 Mayıs Stadı’nda 3’te 3 yapmak olarak belirlendi.
ÇİMEN: KAZANMAMIZ GEREKİYOR
Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen, Gençlerbirliği ile ligin kırılma maçlarından birisine çıkacaklarını belirterek, “Sadece futbolcuların değil taraftarın da emek vereceği, mücadele edeceği çok önemli bir mücadeleye çıkacağız. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Bize verdikleri sözü tutacaklarından endişem yok” dedi. Gençlerbirliği karşılaşmasının çok büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Zeki Çimen, “Rakibimiz ile 1 puanın 3 puan değerini taşıdığı ve sadece futbolcuların değil taraftarın da mücadele edeceği bir maça çıkacağız. Takımımız bu karşılaşmaya hafta boyunca çok iyi bir şekilde hazırlandı. Teknik heyetimiz ve oyuncularımızın moralleri üst düzeyde. Herkes Gençlerbirliği maçından arzu ettiğimiz sonuçla ayrılacağımıza yürekten inanıyor. Konyaspor’un Turkcell Süper Lig’de yenemeyeceği takımın olmadığını biliyoruz. Bu maç takımımızın kırılma maçlarından birisi. Kazandığımız zaman alt sıralarda bağımızı büyük ölçüde kopartarak büyük bir avantaj elde edeceğiz ve rakibimizle aramızdaki puan farkını da açmış olacağız. Biz sadece kendi işimizle ilgileniyoruz. Takımımız galip geldikten sonra rakiplerimizin aldıkları sonuçlar bizim umurumuzda değil. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize sonuna kadar güveniyoruz. Onların bize verdikleri sözü tutacaklarından en ufak bir endişemiz yok. İnşallah son düdüğün ardından sahadan istediğini alan Konyaspor olarak ayrılacağız” şeklinde görüş belirtti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri