ASKON üyeleri Kıbrıs'ta stres atacak

Askon Konya Şubesi Dış İlişkiler Komisyon Başkanlığınca düzenlenen programla hem üyelerini hem de katılmak isteyen herkesi Kuzey Kıbrısa Kültür Gezisine götürüyor

Askon Konya Şubesi Dış İlişkiler Komisyon Başkanlığı’nca düzenlenen programla hem üyelerini hem de katılmak isteyen herkesi Kuzey Kıbrıs’a Kültür Gezisi’ne götürüyor.

ASKON Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Serdar Usman, “İş yoğunluğundan bunalan firma sahiplerimizi, öğrencilerimizi ve katılmak isteyen her kesimden insanımızı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne 3 günlük bir kültür turuna götürmeye karar verdik. Bu nedenle bir hafta sonunu değerlendirmek isteyen tüm hemşehrilerimizi hazırladığımız bu dolu dolu programa katılmaya davet ediyorum. Program süresince Kıbrıs’ta görülmesi gereken tüm tarihi ve kültürel mekânları gezdireceğiz. Bununla birlikte Maraş Bölgesi’nde de katılımcılarımız denize girme şansı bulacak.” dedi. Yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle tatile fırsat bulamayacak olanlar için kısa süreli de olsa bu fırsatın değerlendirilmesinin yerinde olacağını ifade eden Usman, hemen yanı başımızda ki parçamız olan Kıbrıs hakkında insanımızın kültürel gelişimine de katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyacaklarının altını çizerek katılmak isteyenlerin 2480048 numaralı ASKON Konya Şubesi’yle irtibata geçerek sekreteryaya kayıt yaptırmalarını istedi.

Konya-Ankara gidiş dönüşlerinin hızlı trenle Kıbrıs’ın ise uçakla yapılacağını belirten Usman, gezinin fiyat olarak ta gayet ekonomik olduğunu ifade ederek bilgi almak isteyenlerin ASKON Konya Şube sekreterliği ile irtibata geçtikten sonra en geç 25 Haziran’a kadar bağlantıya geçerek kayıt yaptırmalarını istedi. Ön başvuruda bulunanlardan peşin 200 TL alınacağını, kalan kısmının ise 6–7–8 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek gezi öncesinde tahsil edileceğinin altı çizildi. Bu rakama kişisel harcamalar dışında her şeyin dâhil olduğu ifade edildi. Bu seyahat esnasında ayrıca yakın bir tarihte açılması planlanan ASKON KKTC Şubesi yetkilileri ile de bir tanışma fırsatı ve kendilerinden Kıbrıs’ta Ticaret konulu kısa bir brifing alınacağı belirtildi. Kıbrıs seyahati esnasında programlanan mahiyet şunlardan oluşuyor.  Lefkoşa Panoramik Şehir Turu, Selimiye Camii, Barbarlık Müzesi, Gazi Magosa Panoramik Şehir Turu, Lala Mustafa Paşa Cami, Namık Kemal Zindanı ve Müzesi, Barnabas Manastırı, Bellepais Manastırı, Kapalı Maraş, Maraş’ta Yüzme Keyfi, Beşparmak Dağları (Tank), Hilarion Kalesi, Girne Kalesi, Batık Gezi Müzesi, Eski Girne Limanı, Bufavento Kalesi, Mavi Köşk. Kuzey Kıbrıs gezisine katılmak isteyenlerin kontenjandan yararlanabilmesi için başvurularını bir an önce yapmalarının uygun olacağı kaydedildi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri