ASKON Konya Vestel’i gezdi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi, 50 kişilik bir işadamı heyeti ile Türkiye’nin en büyük teknoloji üslerinden olan Vestel’in Manisa’daki tesislerine teknik gezi düzenledi.

Vestel Yetkilisi Hakan Şahin  tarafından karışlanan heyete, fabrika hakkında ilk olarak sunum yapıldı. Sonrasında üretim tesislerini gezen heyet, ürünler ve sistem hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Hediye ve yemek ikramının ardından gün boyu süren gezi tamamlandı. Gezi hakkkında izlenimlerini aktaran ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, Türkiye’de böyle güzide markaların sayısının artması gerektiğini belirtti. Yıldırım, “Bugün ASKON Konya Şube yönetimimiz ve Konya’daki sanayici arkadaşlardan oluşan bir heyetle Vestel’e bir gezi düzenledik. Türkiye’nin teknolojide gururu olan yerli firmamız Vestel’in fabrikası büyüklüğü ve üretim kapasitesi ile de saygın bir marka. Gezerken bir kez daha gururlandık. Bu gibi tesislerimizin sayısının daha da artması gerekiyor. Yerli ve milli gururumuz Vestel yetkililerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. İnşallah Konya sanayisinde de buna benzer yatırımlar olur ve üretimde ülke olarak zirveye çıkarız. Ben teknik gezimize katılan işadamı arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum” dedi.

ASKON’UN ZİYARETİ MUTLU ETTİ

Vestel Birim Müdürlerinden Hakan Şahin ise, “ASKON gibi Türkiye’nin lokomotif STK’sının Konya Şubesi’ne teşekkür ediyoruz. Güçlü bir yönetim ve üye portföyüne sahip ASKON’un gezisi ve yorumları bizler için çok önemli. Bir birinden değerli işadamlarımızı bu vesile ile tanıyoruz. Kendilerine bu özel ziyaretleri için tekrar teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Sunumlar sonrasında ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, firma yetkililerine özel hediye takdiminde bulundu. Vestel Yetkilileri de heyettekilere özel hediye verdi. Geziye katılanlar organizasyondan dolayı ASKON Konya Şubesi yönetimine teşekkür ederek, yeni geziler talebinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri