'Aşkkopat' İsimli Komedi Filminin Çekimleri Edirne’de Başladı

Bu yıl aralık ayında gösterime girecek olan romantik komedi filmi “Aşkkopat”ın çekimleri Edirne’de başladı.Haydar Işık’ın yönetmenliğini yaptığı filmde, şarkıcı Doğuş, Selahattin Taşdöven, Yıldız Asyalı, Teoman Gelmez ve...

Bu yıl aralık ayında gösterime girecek olan romantik komedi filmi “Aşkkopat”ın çekimleri Edirne’de başladı.

Haydar Işık’ın yönetmenliğini yaptığı filmde, şarkıcı Doğuş, Selahattin Taşdöven, Yıldız Asyalı, Teoman Gelmez ve radyo sunucu Afrikalı Ali, Ali Demarco Işık gibi isimler rol alıyor.

Çekimler ilk gün, Şehit Emniyet Müdürü Ertan Nezihi Turan Caddesi üzerinde bulunan kıraathanede yapıldı.

Çekimlere verilen arada konuşan yönetmen Haydar Işık, bir aşk hikâyesinin anlatıldığı romantik komedi türündeki filmin çekimine başladıklarını söyledi.

Tarihi dokusu, pastel tonlara çok hakim bir şehir olması nedeniyle Edirne’yi tercih ettiklerini belirten Işık, şartların elvermesi durumunda 25 gün içerisinde çekimleri tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Vizyon tarihini aralık ayı olarak düşündüklerini anlatan Haydar Işık, “Filmin içerisinde ayrıyeten engelli bir oyuncumuz var. Onun için özellikle 4 Aralık tarihine yetiştirmeye çalışacağız. Biraz da işin sosyal tarafı var. Ülkemizde engellilerle ilgili ciddi sıkıntılar var. Belki bu sayede bir nebze bir yerlere dokunabiliriz.” dedi.

İçinde dramın olduğu bir romantik komedi filminde rol aldığını belirten şarkıcı Doğuş, “Engelli bir kıza olan aşkımı anlatıyor film. Aslında çok keyifli ve sosyal içerikli bir proje. Üç arkadaşın yurttan çıkmasıyla başlayan bir serüven. Çok değerli oyuncu arkadaşlarımla birlikte bu projede yer aldığım için çok mutluyum. İnşallah çok keyif alacağımız güzel bir proje geliyor.” diye konuştu.

Daha önce birkaç deneyiminin olduğunu ifade eden Doğuş, sinema filminde ilk kamera karşısına çıktığını kaydetti.

Çekimlerin çok güzel çektiğini açıklayan Doğuş, “3-4 hafta sürecek çekimler tam gaz devam ediyor. Plan, programımız bu. Kapattık kendimizi buraya. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Filmin içinde sinemaya gelen her arkadaşımız üç boyutlu gözlük veriliyor gibi biz de o şekilde vermeyi düşünüyoruz. O şarkılar boşa gitmemeli. Öyle düşünüyoruz.” dedi.

Afrikalı Ali ise şu ana kadar hiç kameranın önüne geçmediğini sürekli mikrofonun arkasında bir kişi olduğunu dile getirdi.

Değerli oyuncu arkadaşlarla böyle değerli bir projede yer almanın kendisini heyecanlandırdığını vurgulayan Afrikalı Ali, “Benim ilk oyunculuk tecrübem. Çok keyifli geçiyor. Benim tecrübesizliğimi onların tecrübesi örtecek diye düşünüyorum. Güzel bir iş olacak. Çok keyifliyiz. Edirnelilere çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Oyunca Teoman Gülmez de yıllardan bu yana tiyatroda, televizyon ve sinemalarda oynadığını belirterek “Benden daha yetenekliler, onu görüyorum. Önemli olan samimiyet ve doğallıktır. Hiç rol kesmeden çok güzel anlatıyorlar. Ben çok şanslıyım böyle güzel insanlarla birlikte olduğum için.” Diye konuştu.

Almanya yaşayan oyuncu Ali Demarco Işık, yönetmenin sunduğu projeyi hemen kabul ettiğini ifade etti.

Demarco Işık, “Ayrıca Afrika tatilimden vazgeçip buraya geldim. Kadro zenginliği var, buna hayır diyemezdim. Ana dilimi konuşmak benim için büyük bir olay. Senaryoyu okuyunca gülmekten kırıldım. Her gün benim için yeni bir gündür. Bu filmin çok tutacağına inanıyorum. Çok yetenekli arkadaşlar var. Almanya’da dizilerde oynadım. Hollywood’da oynadım. Ancak Türkiye’de oynamak benim için çok farklı” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri