ASKF’den Akşehir’e geçmiş olsun mesajı

Akşehirspor’u Play-Off maçlarında yalnız bırakmayan Konya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Remzi Ay ve yönetim kurulu üyeleri şanssız geçen Play-Off maçları için geçmiş olsun mesajı yayımladı

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. grubu lider tamamlayan temsilcimiz Akşehirspor hak kazandığı 3. lige yükselme play-off maçlarında aldığı yenilgilerle başarılı olmadı. Mersin'de oynadığı 1. kademe maçında 68 Aksaray Belediyespor'a ve Bolu'da oynadığı 2. kademe maçında Yozgatspor ile berabere kaldı ve iki maçta da penaltılarda rakiplerine üstünlük sağlayamadı. Akşehirspor 3. lige çıkma adına son şansı olan Gaziantep'de oynadığı 3. kademe maçında rakibi Ağrıspor'a 1-0 mağlup olarak şansını kaybetti. Akşehirspor'un oynadığı üç maçı da yerinden takip ederek yalnız bırakmayan Federasyon Başkanı Remzi Ay ve yönetim kurulu üyeleri şu açıklamayı yaptı:

“ Temsilcimiz Akşehirspor’un şanssızlıklar sonucunda 3. lige katılamayışı bizleri derinden üzmüştür. Tüm Akşehir camiasına geçmiş olsun diyor. Takımlarını buraya kadar taşıyan Akşehir halkına Belediye Başkanı Salih Akkaya’ya değerli yönetime oyunculara ve teknik heyete teşekkür ediyoruz. Temsilcimize Bölgesel Amatör Ligde başarılar diliyoruz”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri