Askerleri unutmadılar

Konya’da ortaokul öğrencileri, Mardin Nusaybin’de operasyonda bulunan bir askeri birliğe şivliliklerini gönderdi. Şivlilik çeşitlerini ve kendilerine gönderilen gıda malzemelerini bir mektup eşliğinde gören askerler duygu dolu anlar yaşadı

Güneydoğu'da çatışmalar aralıksız devam ediyor. Çatışmaların en yoğun yaşandığı yerlerden biri olan Nusaybin’de operasyonlar sonrası geçici barınma alanlarında dinlenmeye çekilen askerlerden Konyalı uzman çavuş, gelen hediyeler ve bir öğrencinin yazdığı duygu dolu mektup sonrası duygularını ailesi ile paylaştı. Akşehir’den operasyondaki askerlere gönderilen şivliliklerin yanında koliler ile meyve, çeşitli gıda maddeleri ve ev yapımı pasta ve börekler bulunuyor. Konyalı Uzman Çavuş tarafından ailesi ile paylaşılan resimlerde gelen şivlilik ve pastaların operasyon sonrası askerler tarafından yenildiği görülüyor. Kolilerle birlikte 8. sınıf öğrencisi Cansu Sarıgül’ün askerlere hitap ettiği mektubu da duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN

 ‘Değerli asker abilerime’ diye başlayan mektupta küçük Cansu, “Asker ağabeylerim size ne kadar teşekkür etsek az. Sizin işiniz çok zor. Hem bizi koruyup hem de bayrağımızı, vatanımızı koruyorsunuz Sizin de bizim yaşımızda çocuğunuz vardır elbet. Siz de onların özlemini çekiyorsunuzdur. Askerlik de zor biliyorum. Unutmayın siz şehit olduğunuzda bizim için melek oluyorsunuz” ifadelerine yer verdi. “Gözünüz arkada kalmasın” ifadesi ile devam eden mektupta Cansu ayrıca şu sözlere yer veriyor: “Siz kendinizle gurur duymalısınız. Siz vatanınız için can veren askersiniz. Ben eğer erkek olsaydım askere gitmekten gurur duyar ve mutlu olurdum. Siz benim gözümde kahramansınız. Sizi çok seviyorum ve hepinizi tekrar tekrar öpüyorum.”

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri