Askere Giderken Kazada Ölen Şehidin Evinde Yas Var

Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Esetçe Beldesi’nden İskenderundaki birliğine giden Dinçer Meriç’in Aksaray yakınlarından geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olması ailesini yasa boğdu.Esetçe Beldesi’nde olayın duyulmasını ardından...

Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Esetçe Beldesi’nden İskenderundaki birliğine giden Dinçer Meriç’in Aksaray yakınlarından geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olması ailesini yasa boğdu.

Esetçe Beldesi’nde olayın duyulmasını ardından şehidin sokağı ve evi büyük Türk Bayrakları ile donatıldı. Baba Yunus Meriç ve anne Hatice Meriç evin bahçesinde taziyeleri kabul etti. Baba Meriç, oğlunu dün akşam saatlerinde İskenderundaki birliğine uğurladıklarını ifade ederek: "Sabah kazadan yarım saat önce annesi ile telefonda görüşmüş.Yarım saat sonra mola vereceklerini söylemiş. Kısa süre de sonra da kaza olmuş.Son sözleri bunlar olmuş.” şeklinde konuştu.

Cenazenin yarın beldeye getirilerek toprağa verilmesi bekleniyor. Bu kaza yapan otobüste ayni beldeden Aykut Gider,Tolga Yüksel ve Doğukan Yüksel de bulunuyordu. Yaraları hafif olan Yolga Yüksek ve Aykut Gider’in yakınları iki gencin bu gece evlerine döneceklerini bildirdiler.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri