Asıl gayemiz Allah'ın rızası

Saadet Partisi Karapınar İlçe Başkanlığı iftarında konuşan İl Başkanı Av. Hasan Hüseyin Uyar, Saadet Partisi'nin yaptığı çalışmaların önemine vurgu yaparak; “Asıl gayemiz Allah'ın rızasını kazanmaktır” dedi

Saadet Partisi Karapınar İlçe Başkanlığı, partilileri ve Milli Görüş emektarlarını iftar programında buluşturdu. Bir lokantada gerçekleştirilen iftar programına Saadet Partisi Konya İl Başkanı Av. Hasan Hüseyin Uyar, İl Başkan Yardımcıları Sinan Toprak, Ramazan Mücevher ve ilçe müfettişi Mutlu Öcal ve Saadet Partisi Karapınar İlçe Başkanı Kemal Kor'un yanı sıra çok sayıda Karapınarlı teşkilat mensubu katıldı. İftar yemeğinin ardından teşkilat mensuplarına hitap eden Saadet Partisi Konya İl Başkanı Av. Hasan Hüseyin Uyar, Karapınar ilçe teşkilatına teşekkür ettikten sonra, Saadet Partisi'nin yaptığı çalışmaların önemine vurgu yaparak; “Asıl gayemiz Allah'ın rızasını kazanmaktır” dedi. “Biz sadece Türkiye’deki veya İslam dünyasındaki Müslümanlar değil, tüm insanlığın saadet ve selametinin düşünüldüğü çalışmaların yapılması gerektiğine inanıyoruz” diyen Uyar, sözlerini şöyle sürdürdü: “‘İçinizde iyiliği emreden, kötülükten nehyeden bir topluluk bulunsun’ ayeti gereğince mutlaka ve mutlaka çevremizdeki insanlara böyle bir çalışma yapma zorunluluğumuz vardır. Milli Görüş ve Saadet Partisi’nin temel dinamiği budur. Nerede bir kötülük, insanlığı fesada uğratacak bir çalışma varsa bunun önüne geçip, bütün insanlığın saadet ve selametini sağlayacak bir düzen için çalışma yapmaktayız. Memleketimizin ve insanlığın içindeki hal ortada. Büyük İsrail için 5700 yıldır çalışan ırkçı emperyalizm, Siyonizm ve işbirlikçileri şu anda İslam coğrafyasında bir kaos oluşturmaya çalışıyorlar. En büyük hedefleri bu topraklardır, Türkiye’dir. Büyük İsrail’in kurulmasında en büyük engel ülkemizi ve İran’ı engel olarak görüyorlar. Şii ve Sünni çatışması meydana getirerek kendileri savaşmadan alan meydana getirmek ve o alana ikame edecekleri devleti kandırmaya çalışıyorlar. Erbakan hocamız ile 1969’dan beri anlatmaya çalıştığımız bu.”

Saadet Partisi Karapınar İlçe Başkanı Kemal Kor ise geleneksel iftar programlarını sürdürdüklerini belirterek, “Bu davada hizmet etmiş, emeği geçmiş kardeşlerimizle buluşma fırsatı bulduk. İftara katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri