Asıl beka sorunu rantı çalanlarda

CHP Grup Başkan vekili Özgül Özel, “Akşehir’i geçmişte sosyal demokratlar yönetti. Eskişehir’i hala sosyal demokratlar yönetiyor. Hiçbir beka sorunu da yoktur. Asıl beka sorunu belediyelerin rantını çalanlarda ve bunu peşkeş çekenlerde vardır” dedi

CHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Eyüp Oyan’ın seçim bürosunun açılışına CHP Grup Başkanvekili Özgül Özel, Konya İl Başkanı Barış Bektaş, yönetim kurulu üyeleri, CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Isparta İl Başkanı Ahmet Kürkçü, Akşehir İlçe Başkanı Ömer Koç, İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç, partililer ve vatandaşlar katıldı. Seçim bürosunun açılışında konuşan CHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Eyüp Oyan, “Akşehir’in sorunlarını ve çözümünü de biliyoruz. Öncelikle Akşehir’in kent kimliğini geri getirmek için elimizden geleni yapacağız. Projelerimiz hazırdır. Sosyal hayatı güzelleştirip, ekonomiyi canlandıracağız. Şeffaf, adil ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızla Akşehir’i Anadolu’nun parlayan yıldızı bir kent haline getireceğiz” dedi.

HOŞGÖRÜ KÜLTÜRÜNÜN TEMSİLCİSİ

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Akşehir denilince gönül ve hoşgörü kültürünün temsilcisi bir kent aklıma geliyor. Ciddi anlamda baskılandığımız bir kentte yaşıyoruz. Buna rağmen gururla mücadele edeceğiz. Seçim meydanlarında eleştiriye tahammülü olmayan ve vatandaşlarımızın ümüğünü sıkanları kınıyorum. Bizim amacımız kentin rantını birilerini peşkeş çekmek değil, vatandaşa aktarmak olacaktır. Kente hizmet vermek olacaktır. Akşehir sosyal demokrat belediyeciliğin bir yeridir. Akşehir halkının desteğiyle belediye başkan adayımız bu kente hizmet verecektir. Bu inanç içindeyiz” diye konuştu.

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, “Akşehir halkının belediye başkan adayımız Eyüp Oyan’ı 31 Mart’ta belediye başkanı ilan etmesi bizim gönlümüzden geçiyor. Burada 3 binden fazla köylümüzün mağduriyeti var. Bu mağduriyetin giderilmesi noktasında elimizden geleni yapacağız. Akşehir’in sorunlarının çözümü için ne gerekirse yapacağız. Akşehir zaten sosyal demokrat belediyeciliğin bir yeridir.”

CHP TERÖRİSTLERLE BİRLİKTE HAREKET ETMEZ

CHP Grup Başkan vekili Özgül Özel konuşmasında seçim meydanlarında AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’nin teröristlerle birlikte hareket ettiğini sözünün yalandan ibaret olduğunu belirterek, “ Ekonomik kriz giderek artıyor. Bugün memleketimiz bu halde olmamalıydı. Seçmenin elinde bir kart var. Kendine hizmet etmeyen ve vatandaşına karşı sözünü tutmayanlara karşı sen iyi yönetmiyorsun diyerek kartını gösterecektir. Ülkeyi belediye seçimlerinden uzaklaştırıp, beka sorununa götürüyorlar. Bu korku siyasetidir. Bu yapılan vatana ve millete büyük bir haksızlıktır. Akşehir’i geçmişte sosyal demokratlar yönetti. Eskişehir’i hala sosyal demokratlar yönetiyor. Hiçbir beka sorunu da yoktur. Asıl beka sorunu belediyelerin rantını çalanlarda ve bunu peşkeş çekenlerde vardır. Kimsenin ülkenin vatandaşını bölmeye hakkı yoktur. Atatürk’le birlikte bugüne kadar bu ülkeyi yönetenlerde hiçbir zaman beka sorunu olmamıştır. Ama bunlar bu seçimlerde bizi seçmeseniz beka sorunu olur diyorlar. Kendilerine oy vermeyenleri terörist ilan ediyorlar. Her gün TV kanallarında bunları dile getiriyorlar. 31 Mart’ta biz olmazsak bu ülkede beka sorunu olacak ve CHP teröristlerle birlikte hareket ediyor diyorlar. Bunların hepsi yalandır. Ey Recep Tayyip Erdoğan CHP’den terörist çıkmaz, bugüne kadar çıkmadığı gibi, bundan sonra da çıkmaz” dedi. Konuşmaların ardından seçim bürosu açılışı yapıldı.

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri