Aşikar Eğitim Kurumlarından iftar yemeği

Aşikar Eğitim Kurumları, gelenekselleştirdiği iftar yemeğinin üçüncüsünü Antalya Yolu Demirkıran Dinlenme Tesislerinde verdi

Aşikar Eğitim Kurumları, gelenekselleştirdiği iftar yemeğinin üçüncüsünü Antalya Yolu Demirkıran Dinlenme Tesislerinde verdi. İftar yemeğine, Aşikar Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Arıkan, Genel Müdür Dr. Ahmet Gökhan Arıkan, çalışanlarla birlikte eşleri, öğretmenler ve misafirlerin yanı sıra İstanbul Aydın Üniversitesi Konya Bölge temsilcisi İsmail Erdem, Ayşe Atsan Butik Dershanesi Müdürü Muhsin Yaşar katıldı.

Aşikar Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Birkent Ses Dershanesi Kurucu- Müdürü Fatma Arıkan, iftara katılanlara teşekkür ederek, “Aşikar Eğitim Kurumlarının ilk faaliyet alanı Birkent Ses Dershanesi oldu. Dershanemiz sadece ilköğretim öğrencilerine yönelik SBS hazırlık için açılmış olup, Konya’nın ilk SBS yapan dershanesidir. Açıldığımız günden bu yana Konyalıların desteğiyle büyümemizi sürdürüyoruz. İftar yemeğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Gelecek yıl İnşallah tekrar Ramazan iftarda beraber oluruz” dedi. Aşikar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Dr. Ahmet Gökhan Arıkan da  “Aşikar Eğitim Kurumları olarak hedefimiz en iyiyi,  en mükemmel hizmet anlayışıyla İnsanlarımıza ve Konyalılara sunmaktır” diye konuştu.

HABER MERKEZİ    

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri