Aşikar Eğitim Kurumları'ndan iftar

Aşikar Eğitim Kurumları Antalya Yolu Demirkıran Dinlenme Tesisleri'nde, öğretmenlerine, çalışanlarına ve misafirlerine iftar yemeği verdi.
İftar yemeğinden bir konuşma yapan Aşikar Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Birkent Ses Dershanesi Kurucu Müdürü Fatma Arıkan, iftara katılanlara teşekkür ederek, “Aşikar Eğitim Kurumları'nın ilk faaliyet alanı Birkent Ses Dershanesi oldu. Dershanemiz sadece ilköğretim öğrencilerine yönelik SBS hazırlık için açılmış olup, Konya’nın ilk SBS yapan dershanesidir. Açıldığımız günden bu yana Konyalıların desteğiyle büyümemizi sürdürüyoruz. İftar yemeğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Aşikar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Dr. Ahmet Gökhan Arıkan’da ise, Birkent Ses Dershanesi'nin dışındaki faaliyetleri hakkında bilgi vererek, “ Yine Aşikar Eğitim Kurumları'nın bünyesinde iki faaliyet alanımız daha vardır. Bunlardan birincisi TUSEM (Tıpta Uzmanlık Sınavı Eğitim Merkezi) Konya Şubesi ve Deulcom International Yabancı Diller Hazırlık Okulu Konya Şubesidir.  Aşikar Eğitim Kurumları olarak hedefimiz en iyiyi,  en mükemmel hizmet anlayışıyla İnsanlarımıza ve Konyalılara sunmaktır” ifadelerini kullandı.   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ramazan Haberleri