Asenalar afetzede çocuklarla buluştu

Konya Ülkü Ocakları Asena Birimi, Konya’ya gelen depremzede çocuklarla beraberlik ve motivasyon etkinliğinde bir araya geldi.

Konya Ülkü Ocakları Asena Birimi, Konya’ya gelen depremzede çocuklarla beraberlik ve motivasyon etkinliğinde bir araya geldi.

6 Şubat 2023 tarihinde 04.17’de Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremler sonucunda, Konya KYK Alaaddin Erkek yurduna gelen ve ikamet için yerleştirilen depremzede çocuklar ile Konya Ülkü Ocakları Asena birimi etkinlikte buluştu.

Konya Ülkü Ocakları Asena Birimi Eğitimden Sorumlu Başkanı Aygül Yanardağ, “Depremzede çocuklarımızla birlikte yaptığımız etkinlikte, çocuklarımız bir nebze olsun yaşadıkları deprem korkuşundan uzaklaştırmak ve motivasyonlarını sağlamak adına bu etkinliği gerçekleştirdik. Bizim için ilk önce geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluğundan daha büyük mutluluk yok. Bu etkinliğin yapılmasında bizlere maddi ve manevi katkıda bulunan Konya Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta’ya ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Etkinliğe katılan yaklaşık 200 depremzede çocuğun mutlukları yüzlerine yansıdı.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri