Asef'den Başkan Silpagar’a 'Kavarna' Teşekkürü

Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği(ASEF) yönetimi, sözde Ermeni soykırım iddialarını kabul eden Bulgaristan'ın Kavarna kentiyle, Çiftlikköy’ün kardeş şehir protokolünün iptal edilmesi dolayısıyla Çiftlikköy Belediye Başkanı...

Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği(ASEF) yönetimi, sözde Ermeni soykırım iddialarını kabul eden Bulgaristan'ın Kavarna kentiyle, Çiftlikköy’ün kardeş şehir protokolünün iptal edilmesi dolayısıyla Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'a teşekkür etti.

Rauf Denktaş'tan Tenzile Rüstemhalı'ya kadar Türk dünyasından pek çok ünlü ismi Yalova'ya getirerek çeşitli konferans ve seminerlerle seslerini duyurmalarına imkan sağlayan ASEF yönetimi, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı ziyaret etti.

Ziyarette Çiftlikköy'ün Ermeni meselesine gösterdiği duyarlılıktan dolayı son derece memnun olduklarını belirten ASEF Başkanı Şemsettin Gürtekin, Başkan Silpagar'a sözde soykırım iddialarını meclislerinde kabul eden Bulgaristan'ın Kavarna kentiyle, Çiftlikköy’ün kardeş şehir protokolünü iptal eden meclis kararının alınmasını sağladığı için teşekkürlerini iletti. Gürtekin, "Biz hayırlı olsun demek için değil, Kavarna ile ilgili kararı için Başkan Silpagar'a teşekkür etmeye geldik." dedi.

ASEF'in bu yılki seminer çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Silpagar da derneğin yaptığı başarılı çalışmaları takdir ettiğini dile getirdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri