Arto: Serdar Ortaç baba oluyor

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın sevgilisi Chloe’yla bir restoranda yan masalarda yemek yiyen Arto, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Serdar Ortaç ile barıştıklarını söyleyen Arto, ‘Serdar Ortaç baba oluyor’ diyerek bombayı patlattı.

Şarkıcı ve işletmeci Arto’nun Serdar Ortaç ile ilgili iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çünkü, Arto şu günlerde evlilik planlarıyla gündeme gelen Serdar Ortaç’ın baba olacağını söyledi.

Bülent Ersoy, Orhan Gencebay ve Demet Akalın ile Popstar 2013’ün jüri koltuğunda oturan şarkıcı Serdar Ortaç ile ilgili şok iddiayı Arto ortaya attı. Sivri dili ile bilinen şarkıcı Arto, Popstar’ın canlı yayınında olan Serdar Ortaç’ın sevgilisi Chloe ’yla Etiler’de bir restoranda yan masalarda yemek yedi.

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arto, "Serdar’la kanlı bıçaklıydık. Barıştık. Onunla da Chloe ’yla da arkadaşız." Chloe’yle Ortaç’ın evlilik yolunda olduğunu iddia eden Arto, “Çok tatlı bir kız. Serdar’ın içindeki İrlandalı, bu sefer Serdar evlenecek gibi. Ben çok kıskanç bir adamım.Serdar Ortaç galiba baba oluyor. Benden duymuş olmayın" diyerek bombayı patlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri