Artık değişim zamanı

Mar-San Marangozlar esnafını ziyaretinde konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Sinan Toprak, “Esnaf kardeşlerimiz Türkiye'deki ekonomik ve sosyal düzenden şikayetçi. Belli şeylerin değişmesi için ellerini taşın altında sokmaya hazırlar” dedi

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları seçim çalışmaları çerçevesinde sanayi esnafı ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak yeni marangozlar sanayinde tarama gerçekleştiren Konya Milletvekili Adayları; Hüseyin Saydam ve Sinan Toprak burada tüm işyerlerine girerek esnaftan destek sözü aldı. Saadet Partisi Meram ve Karatay ilçe yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde adaylar sanayi esnafının dertlerini dinledi, projeler anlatıldı. Esnaflara Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi olarak kurulan Milli İttifak adı altında çalışmalar yürütüldüğünü anlatan adaylar halkın Milli İttifak'tan haberdar olduğunu ve 7 Haziran seçimlerinde desteklerini Milli İttifak'a vereceklerini açıkladı. Ziyaretler sonrasında değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Sinan Toprak 7 Haziran seçim çalışmalarına Milli İttifak olarak tam gaz devam ettiklerini ifade etti.

Mar-San sanayi sitesinde gezdikleri esnaftan da destek aldıklarını belirten Toprak, şöyle konuştu: “Esnaf kardeşlerimize görüştük. Şuan itibari ile teveccüh çok güzel. Genel anlamda esnafımız Türkiye'deki ekonomik ve sosyal düzenden şikayetçi. Belli şeylerin değişmesi için ellerini taşın altında sokmaya hazırlar. 7 Haziran seçimleri Milli İttifak'ın zaferi ile neticelenecek. Bugün yaptığımız çalışmalarda buna bir kez daha şahit olduk. 7 Haziran Seçimlerinin başta ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz, gecemizi gündüzümüze katıyoruz ve 'iyiliği emretmek kötülükten nehy etmek' anlamında bir görevi ifa ettiğimizi düşünüyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri