Artık, çantada 'keklik' değiliz

Yeşil-Beyazlılarda basın sözcüsü Turhan, “Konya’nın kolay bir deplasman olmadığını bütün rakiplerimize göstermeliyiz. Seyircilerimiz Konya’da yaşayan ‘kraldan çok kralcılara’ fırsat vermemelidir” dedi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Torku Konyaspor’da basın sözcüsü Tunahan Turhan, geçtiğimiz hafta iç sahada oynanan Galatasaray Liv Hospital maçında yapılan hatalardan ders çıkardıklarını söylerken yarın deplasmanda oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından da galibiyetle döneceklerine inandığını dile getirdi.

HEDEFİMİZ DEPLASMANDAN BİR GALİBİYET DAHA ALMAK

Trabzon deplasmanından alınan galibiyetle sezona güzel bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Turhan, “Ardından evimizde ligin güçlü takımlarından Tofaş’ı yendik. Bu moralle lig lideri Karşıyaka ile deplasmanda oynayıp maalesef mağlup ayrıldık. En son da evimizde oynadığımız Galatasaray maçının ilk yarısını 16 sayı gibi bir farkla mağlup bitirdik. İkinci yarı toparlandık. Hatta bir ara 2 sayıya kadar düşürdük. Fakat bireysel hatalarımız sonucunda maçı 7 sayı gibi bir farkla mağlup bitirdik. Galatasaray gibi güçlü bir takıma karşı bu tür hatalar yapılırsa mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. Önümüzde zor bir İstanbul deplasmanı var. Takımımız, hafta başı Galatasaray maçının kasedini izledi, hatalarımızı gördü ve bunun üzerine çalışmalara başladı. Hedefimiz deplasmandan bir galibiyet daha almak. Bunu başaracağımızdan hiç şüphemiz yok” diye konuştu.

KONYA’NIN KOLAY BİR DEPLASMAN OLMADIĞINI GÖSTERMELİYİZ

Takımın geçtiğimiz 4 haftaki performansından memnun olduklarını dile getiren basın sözcüsü Turhan, ligi orta sıralarda bitirip önümüzdeki sezon daha iyisini yapmak için uğraşacaklarını söyledi. İç saha maçlarında takımdan daha çok destek bekleyen Turhan, “Biz hep en iyi oyunumuzu oynamak zorundayız. Mağlup olsak bile salondan başı dik çıkmak zorundayız ki oyuncularımız mağlup oldukları maçlarda bile son ana kadar maçı bırakmadıklarını gösterdi.  Bizim bu sezon için çok büyük hedeflerimiz yok. Ligi orta sıralarda bitirip önümüzdeki sezon daha iyisini yapmak için uğraşacağız. En büyük destekçimiz taraftarımız. Evimizde oynamanın avantajını kullanmalı ve rakiplerimize Konya’nın kolay bir deplasman olmadığını göstermeliyiz. Bu da ancak seyirci desteğiyle olur. Seyircilerimiz de bilinçli bir şekilde bize destek vermeli. Konya’da yaşayan ‘kraldan çok kralcılara’ fırsat vermemelidir” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri