Ars, Kartal'a huzur da getirdi

Torku Konyaspor’da, Göztepe galibiyeti sevinçle karşılandı. Yeşil-beyazlı temsilcimizde eilk 6 umutları iyice arttı. Kartal, hafta sonunda oynanacak Samsunspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacaklar

Ligin başından buyana geçen 22 haftada, iç sahada sadece bir galibiyet alabilen ve 23. hafta da Göztepe’yi yenerek 17 hafta sonra ikinci galibiyete imza atan yeşil-beyazlı takımda moral süper. Ligde kalma mücadelesi veren rakibi karşısında ilik 25 dakikada süper futbol oynayan ve 90 dakika sonunda da sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan Kartallar, 32 puanla 10. sıraya yükseldi. Torku Konyaspor’da, Göztepe maçının ardından futbolculara bir gün izin verildi. Dün dinlenen yeşil-beyazlılar, Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile oynayacakları maçına hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yapacakları antrenmanla başlayacaklar. Samsun’a da muhtemelen Cuma günü sabah gidilecek. Buna göre, Çarşamba günü çift, Perşembe günü de tek antrenman daha yapacak olan Kartallar, Samsunspor hazırlıklarını Cumartesi günü orada gerçekleştirecekleri antrenmanla tamamlayacaklar.
Torku Konyaspor’da, sakat olan Ali Dere’nin tedavisi sürdürülmekte.. Adana Demirspor maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan, tavşanlı Linyitspor ve Göztepe maçlarında oynamayarak cezasını tamamlayan Murat Akın ile sarı kart cezası nedeniyle Göztepe(ye karşı forma giyemeyen Ömer Ali Şahiner bu hafta muhtemel Samsunspor’a karşı ilk 11ðe yer alacak. Ancak, bu konuda kesin kararı teknik adamlar verecek.
8 FUTBOLCU CEZA ALDI
Torku Konyaspor’da, sezon başından buyana 8 futbolcu cezalı duruma düştü. Bunlardan 3’ü kırmızı kart, 5’i ise sarı kart cezası aldı. Ali Turan Kartalspor, Murat Kaplan Adana Demirspor, Murat Akın ise kırmızı kart cezası nedeniyle Tavşanlı Linyitspor maçlarında forma giyememişti.   Sarı kart limitini doldurarak yönetmelik gereğince cezalı duruma düşen futbolculardan Ali Turan Tavşanlı Linyitspor, Ömer Ali Göztepe, Şenol Akın Şanlıurfaspor, Recep Ankaragücü ve ara transferde yeşil-beyazlı takımdan ayrılan Bilal Aziz ise Ankaragücü maçlarında oynayamamıştı.  Torku Konyaspor’da, 23. hafta sonu itibariyle Erdinç ve Tolga 3’er sarı kartlı. Her iki futbolcuda bir maçta daha sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.. Ayrıca; Ali Dere, Serkan Şahin, İshak ve kaleci Deniz’in ise 2’şer sarı kartı bulunmakta. Bir sarı kartlı futbolcular ise; Muhammet, Erdal, Erkan, Recep, Murat Akın, Murat Kalkan ve Şenol Akın..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri