Arnikon MAKTEK Konya Fuarı’na damgasını vurdu!

Konya’nın önemli markalarından Arnikon Mühendislik, makine sektörünün Anadolu bölgesindeki en büyük buluşması MAKTEK Konya Fuarı’na damgasını vurdu.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Arnikon Mühendislik, fuarın parlayan markaları arasında yer aldı.

Makine sektörünün önde gelen firmaları, 2 Takım Tezgahları, Metal-Sac İşleme Makineleri, Tutucular, Kesici Takımlar, Kalite, Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı (MAKTEK) alanlarında faaliyet gösteren sektör liderleri son teknoloji ürün ve hizmetler ile TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde sergilendi. Fuarda ilgi ile karşılanan Arnikon Mühendislik, geçtiğimiz yıl dünyada tek patentli ürün olarak asansör boşluğunda yükselen vinci gösterişli bir lansmanla tanıtmıştı. Son üç yıldır da sektöründe ihracatta ilk üçteki yerini korurken, bu yıl da iddialı çalışmalara imza atıyor. Arnikon Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sami Avcılar, Arnikon Mühendislik Genel Müdürü Bayram Ayçicek, Arnikon Mühendislik Marka Yöneticisi Yasin Göktaş, MAKTEK’te vatandaşlarla kendileri ilgilendi.

ARNİKON MÜHENDİSLİK YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Arnikon Mühendislik Marka Yöneticisi Yasin Göktaş, her zaman başarıyla ilerlediklerini belirterek, fuarın verimli geçtiğini dile getirdi. Göktaş, “MAKTEK bizler için çok verimli geçti. Vatandaşların ilgisi ve alakası bizleri çok mutlu etti. İnsanlar ile birebir ilgilenmek ve ilgilerine mazhar olmak yaptığımız işten keyif aldığımızı gösterdi. Biz her zaman ileriye emin adımlar ile devam edeceğiz. Fuar çok yoğun geçti. Bizler fuardan verim aldığımız için mutlu ve gururluyuz” diye konuştu.

ALİ GÖZEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri