Arkaya bakmak yok

Konya Anadolu Selçukluspor’da Teknik Direktör İlker Erdem ikinci yarıda daha ofansif oynayan bir Anadolu Selçukluspor izlettireceklerini belirterek, “Bol gollü maçlar olacak” dedi.

Spor Toto 2. Lig’de ikinci devre maçları hafta sonu başlıyor. Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da da Tokatspor maçı hazırlıkları dün Torku Konyaspor A2 takımı ile yapılan hazırlık maçı ile devam etti.

“İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRDİK”

Karşılaşma sonrasında Merhaba Spor Servisi’ne özel açıklamalarda  bulunan  Erdem hazırlık dönemi, “Hazırlık dönemi bizim adımıza iyi geçti. Çalışmalarda bir sıkıntı yaşamadık. Tempolu bir dönem yaşadık. Birlik ve beraberlik adına da güzel oldu. Mühim olan bu çalışmaların lig maçlarına yansıması bunun içinde çalışıyoruz. İnşallah istediğimiz gibi olacak.” sözleriyle değerlendirdi.  

“MÜCADELE EDERSEK BAŞARIRIZ”

İkinci devreye başlayacakları Tokatspor maçı’nı da değerlendiren İlker Erdem, “Sonuçta Tokatspor maçı da diğer maçlar gibi. Rakibimiz lig öncesi üst lig takımları ile 3 maç oynadı. Avantaj olabilir bu bizim için. Dezavantajda olabilir. İyi isimlerden kurulu bir takım. Onlardan fazla koşar mücadele edersek bunu başarabiliriz.” Dedi.  

“1-2 OYUNCU DAHA ALABİLİRİZ”

Takımda transfer anlamında eksiklerin halen bulunduğuna dikkat çeken İlker Erdem, “Eksik her zaman vardır. 1-2 oyuncu daha katmamız lazım. Bu arada oyuncu almak zor, maddi olarak yüksek rakamlar konuşuluyor. Transfer dönemi bitene kadar 1 oyuncuyu daha aramıza katabiliriz. Bu noktada çalışmalarımız var.”  dedi.  

“GOLCÜDEN ÇOK KANAT LAZIM”

Gökhan Emreciksin ve takıma takviye edilmesi düşünülen golcü konusunda ise genç teknik adam, “Gökhan Emreciksin isim olarak bizim için o kadar önemli değil. Gökhan’da var, başka oyuncu arkadaşlarımızda var. Golcüden daha çok bizim için gerekli olan sol ön taraf. Ama ikisi birden olursa çok daha iyi olur.” dedi.

“BİZDE GERİ DÖNÜŞ YOK”

Takımın ikinci yarıda ortaya koyacağı oyun noktasında ise Erdem, “Bizde geri dönüş yok. Arkamıza bakacak bir durum yok. Hep öne, hep öne… Ama bunu yaparken akıllıca yağacağız. Ofansif oynatmayı seven bir insanım. Takımda buna müsait. Biraz mantalite sıkıntısı var. Bunu da yapacağız. Bol gollü maçlar izleyebiliriz ikinci yarıda hem biz hem rakip için.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri