Arkadaşlık mükemmel

Torku Konyaspor’un başarılı oyuncusu Joshua Mayo takımdaki arkadaşlığın sahaya yansıdığını söyledi.

Torku Konyaspor’un başarılı oyuncusu Joshua Mayo takımdaki arkadaşlığın sahaya yansıdığını söyledi. Mayo kulübün resmi internet sitesine verdiği röportajda lig ve daha birçok konuyla ilgili olarak şunları söyledi

ZOR BİR LİG

“Çok rekabetçi bir lig.  Üst düzey oyuncular forma giyiyor, tecrübeli antrenörler görev yapıyor. Kendi takımım Torku Konyaspor Basketbol da böyle zorlu bir ligde çok iyi mücadele ediyor. Geride kalan 9 haftada 6 galibiyet aldık. Son 4 haftayı kazanarak geçtik. Biz takım olarak başarıya inandık. Favoriyiz ve gelecekte daha da iyi olacağımıza inanıyoruz”

NEYE İHTİYAÇ VARSA ONU YAPARIM

“ Sayı ve asist. İkisi birbirinden çok farklı şeyler değil. Takımın ihtiyacı neyse onu yapmamız lazım. Boşsan şut atmalısın, sıkışmışsan fazla zorlamadan pasını çıkarmalısın. Bu kadar basit. İyi bir şutör, iyi bir pasörüm. Hızlı bir oyuncuyum. Rakibe baskı konusunda da fena sayılmam.”

TAKIMDAKİ ARKADAŞLIK MÜKEMMEL

“Herkes birbiriyle gayet iyi anlaşıyor. Birbirimizin evine gidip geliyoruz. Profesyonel seviyede basketbol oynadığım takımların hiçbirinde bu kadar güçlü bir bağ görmemiştim. Şimdiye kadar her şey çok güzel gidiyor ve takım kimyamız çok üst seviyede. Bu güzel atmosfer de sanırım sahaya yansıyor”.

AZİZ BEKİR NE İSTEDİĞİNİ BİLİYOR

“Dürüst olmak gerekirse bu zamana kadar çalıştığım en iyi koçlardan biri. Bizden ne istediğini çok iyi anlatıyor. Sıkı çalışmamızı ve sisteme bağlı kalmamızı istiyor. Şimdiye kadar da sistem gayet güzel işledi. Bu da onun işini iyi yaptığının göstergesi. Mükemmeli değil olması gerekeni istiyor. Bu bizim için önemli. Bazı koçlar ne istediğini bilmez ve aşırı baskı yaratırlar. Aziz Bekir bu konuda çok başarılı ve bizden maksimum verimi almayı başarabiliyor.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri