Arınç: Biz Hizmet Ettikçe Halkımız Destek Vermeye Devam Edecektir

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yerel seçimlerin yaklaştığına işaret ederek, “Biz hizmet ettikçe, dürüst davrandıkça, sözlerimizi yerine getirdikçe halkımız çok büyük bir desteği verecektir, bizi teşvik edecektir.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yerel seçimlerin yaklaştığına işaret ederek, “Biz hizmet ettikçe, dürüst davrandıkça, sözlerimizi yerine getirdikçe halkımız çok büyük bir desteği verecektir, bizi teşvik edecektir.” dedi.

Arınç, açılış için geldiği Ankara'nın Altındağ ilçesinin Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'den övgü ile söz etti. Tiryaki'nin önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Arınç, Tiryaki'nin siyasi geleceği için gönlünden geçenleri şöyle dile getirdi: “Kalbime sorarsanız, Veysel Tiryaki artık buralara dar geliyor, başka güzel güzel, büyük büyük şeyler de olsun diyorum ama en iyisini Allah bilir.”

Arınç, Altındağ Belediyesi tarafından Çinçin’de yapımı tamamlanan kültür merkezinin açılış törenine katıldı. Arınç, burada yaptığı konuşmada, Ankara’da geçen yıllarını anlattı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’den övgü ile bahseden Arınç, nüfusu 400 bine yaklaşan Altındağ’ın daha yaşanabilir hale geldiğini söyledi. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olduğunu, bundan dolayı Ankara‘yı çok iyi bildiğini, Cebeci, Hamamönü, Hacettepe ve Gülveren başta olmak üzere birçok semtin eski halini hatırladığını aktaran Arınç, son yıllarda Altındağ‘da yaşanan değişimi fark ettiğini ve çok önemsediğini dile getirdi.

Her zaman hizmete endeksli bir siyaset yaptıklarını belirten Arınç, şu ifadeleri kullandı: “Halkımız ne kadar mutlu olursa, biz ne kadar çok hizmet getirirsek, o ne kadar rahat ederse biz de siyasette o kadar güçlü oluyoruz. Millet ne derse bizim kabulümüz odur. Biz, hizmet ettikçe, dürüst davrandıkça, sözlerimizi yerine getirdikçe halkımız çok büyük bir desteği verecektir, bizi teşvik edecektir.”

"VEYSEL TİRYAKİ ARTIK BURALARA DAR GELİYOR"

Yerel seçimlere çok kısa bir süre kaldığını hatırlatan Arınç, 16 olan büyükşehir belediyesi sayısının yeni eklenen 14 ille beraber 30′a yükseldiğini kaydederek, “Bütün gayretimizle şüphesiz AK Partili arkadaşlarımızın kazanması için gayret edeceğiz. Çalışması bizden, takdir ise milletten. Ne denirse ona da saygı duyacağız. Bu seçim elbette adaylarımız başkanlarımız için de çok önemli. Altındağ için de Ankara için de çok önemli. Ben, önümüzdeki seçim için Veysel Tiryaki beyin kararı nedir bilemiyorum ama Altındağ‘da yarışacak olan arkadaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum. Çok aday adaylarımız olacaktır. Bunlar arasında bir arkadaşımız üzerinde karar kılınacaktır. O arkadaşımız eminim ki burada şimdiye kadar yapılan hizmetleri daha ileri bir noktaya götürecektir. Bu temennim şüphesiz Veysel Bey için de geçerlidir, diğer aday adayları için de geçerlidir. Biz, onları çok seviyor ve beğeniyoruz. Tabi kalbime sorarsanız, Veysel Tiryaki artık buralara dar geliyor, başka güzel güzel, büyük büyük şeyler de olsun diyorum ama en iyisini Allah bilir. Kendisi neye niyetliyse Allah gönlünden geçeni nasip etsin. Biz ondan memnunuz, Altındağ da memnunsa Rabb'im en hayırlısını nasip etsin.”

Başkan Tiryaki de Çinçin’in yaşadığı değişime dikkat çekerek, daha önce insanların kendi araçları ile dahi girmeye çekindiği bir bölgede önemli düğünlere ev sahipliği yapacaklarını kaydetti. 15 günde bir bu tür açılışlar yaptıklarını bildiren Tiryaki, Altındağ’ın içinde olduğu değişimi gözler önüne serdi.

Konuşmaların ardından, Başbakan Yardımcısı Arınç tarafından Altındağ Belediyesi Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı. Arınç, daha sonra Belediye Başkanı Tiryaki ile kültür merkezinde incelemelerde buldu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri