Ardahanlı Hakemler Kokart Taktı

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, 2014-2015 futbol sezonunun açılması dolayısıyla Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği bünyesinde ki Ardahanlı hakemlerle bir araya gelerek, terfi eden hakemlere kokartlarını takdim etti.Kazım Karabekir Spor Salonunda...

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, 2014-2015 futbol sezonunun açılması dolayısıyla Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği bünyesinde ki Ardahanlı hakemlerle bir araya gelerek, terfi eden hakemlere kokartlarını takdim etti.

Kazım Karabekir Spor Salonunda hakemlere kokartlarının verilmesi için düzenlenen programa, Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, Emniyet Müdürü Selami Hüner, Spor Kulüplerinin yöneticileri ve hakemler katıldı.

Programda konuşan Vali Ahmet Deniz, hakemliğin zor bir görev olduğunu belirterek, “Öncelikle 2014-2015 futbol sezonumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Spor hepimizin sağlıklı bir yaşam ve mutluluğu için vazgeçilmezdir. Sporsuz sağlıklı ve mutlu bir hayat asla düşünülemez. Sporun olduğu yerde müsabaka vardır. Müsabakanın olduğu yerde de mutlaka hakem gereklidir. Hakemsiz bir müsabaka düşünülemez. Hakemlik zor iş, anında karar vermeniz gerekir. Bu nedenle öncelikle Ardahan’ımızı üst klasmanda temsil eden bütün hakemlerimizi yürekten kutluyorum. Çünkü ilimizi temsil ediyorsunuz. Biz de valiliğimizce imkanlarımız ölçüsünde her zaman sizlerin yanında olacağız.” dedi.

2014-2015 futbol sezonunun fair-play çerçevesinde geçmesi temennisinde bulunan Vali Deniz, konuşmasının ardından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) bünyesinde ki hakemlere kokartlarını takdim etti.

Program da, terfi ederek kokartlarını takan hakemler ve protokol için kokteyl verildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri