Arda Turanlı Atletico Madrid, Espanyol'u 2-0 Mağlup Etti

İspanya Ligi'nin son şampiyonu Arda Turanlı Atletico Madrid, 3-1'lik Valencia yarasını 2-0'lık Espanyol galibiyeti ile sardı. Ligde oynadığı son maçında Valencia'ya 3-1 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, bu hafta Espanyol'u 2-0 mağlup ederek...

İspanya Ligi'nin son şampiyonu Arda Turanlı Atletico Madrid, 3-1'lik Valencia yarasını 2-0'lık Espanyol galibiyeti ile sardı. Ligde oynadığı son maçında Valencia'ya 3-1 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, bu hafta Espanyol'u 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattılar.

İspanya Ligi'nde son şampiyon Atletico Madrid, Espanyol'u 2-0 yendi. Karşılaşmada ilk 11'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, 60. dakikada yerini Griezmann'a bıraktı. 42. dakikada Gabi'nin sağdan ortasına iyi yükselen Tiago'nun aşırtma kafa vuruşunda top filelerle buluşurken Atletico Madrid de 1-0 öne geçti.

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Atletico Madrid, 70. dakikada da farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Koke'nin kornerini kafayla önce Godin arkaya ardından Gimenez kale ağzına gönderdi. Mario Suarez ise skoru 2-0'a getiren gol için meşin yuvarlağı boş kaleye bıraktı.

Bu sonuçla 8 maçta 17 puana yükselen Atletico Madrid, 22 puanla liderlik koltuğunda oturan Barcelona'yı 5 puan geriden takibini sürdürdü. Espanyol ise 8. hafta sonunda 9 puanla 11. sırada.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri