Aras-edaş'a Engüzel Cevabı 1-0'lik Galibiyetle Futbolcular Verdi

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Karsspor tesislerinin hafta içi elektirikleri ARAS-EDAŞ tarafından kesilmişti. Takımın futbolcularının jeneratörle ışıklandırılan ve duş imkanı sağlanan tesislerde hazırlandığı 13 Şubat Erzincan...

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Karsspor tesislerinin hafta içi elektirikleri ARAS-EDAŞ tarafından kesilmişti. Takımın futbolcularının jeneratörle ışıklandırılan ve duş imkanı sağlanan tesislerde hazırlandığı 13 Şubat Erzincan Gençlikspor maçını seyircisinin de desteğiyle 1-0 galip bitirdi. Kulübün borçlarını yapılandırmayan ARAS-EDAŞ'a en güzel cevabı verdi.

Karsspor kendi sahasında Başkan Muharrem Yıldız ve kulüp yöneticileri ile seyircilerin desteğiyle 13 Şubat Erzincan Gençlikspor karşısna çıktı. Maçın ilk yarısı 0-0'lık beraberlikle bitti. İlk yarının son anlarında ve ikinci yarının ortalarında toplam iki topu direkten dönen Karsspor 74. dakikada Muhammed Sak'ın golü ile öne geçti. Maçın 82. dakikasında 13 Şubat Erzincan Gençlikspor'dan Serdal Yıldırım kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 90 dakika boyunca başka gol olmayınca yeşil beyazlı Karsspor maçı 1-0 kazandı. Futbolcular galibiyeti taraftarlarına koşarak kutladı.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, futbolcularını kutladı. Yıldız, "Son iki aydır Karsspor yönetimi olarak üzerimize düşeni yaptık. 7 trilyon borçla devrettiler dedik yaparız. Dünya kadar sıkıntılar var. Üstesinden geliriz dedik. Tesisler hurdaya dönmüştü yaparız dedik. Fakat Kars'tan seçilmiş atanmışlardan birşey istedik, dedik ki Karsspor'a gelin hep birlikte sahip çıkalım. Şunu görüyoruzki siyasiler bu işi siyasi malzeme haline getirmek istiyorlar." dedi.

YILDIZ, KARS'LI VEKİLE SESLEDİ: YA YALAN KONUŞUYORSUNUZ, YA DA KARS'TAN HABERİNİZ YOK

Yıldız, hafta içi tesislerin elektiriklerinin kesilmesi ve AKP milletekili Ahmet Arslan'ın basın açıklaması ile yaşananları değerlendirdi, "5 yıldır burada milletvekilleri var. Belediye başkanı var. 5 yıl bunların döneminde 7 trilyon borç ve 120 milyon civarında elektirik borcu var. Şimdi dönüyoruz diyoruz ki 'Sayın vekiller bu borçlar bizim dönemimizde olmamış' biz dönemimize ait ödemeleri yapmışız. Geçen Kars Milletvekili Ahmet Arslan açıklama yapmış ve bize gönderme yapmış demiş ki 'Ben Karsspor başkanını da yetkilileri de aradım yapılandırma yapacaklardı gidip yapmamışlar. Ben burdan açıklıyorum ve diyorum ki 'Sayın vekil ya siz yalan konuşuyorsunuz. Ya da Kars'tan haberiniz yok' çünkü diyorlar ki 'Siz yapılanmaya gitmediniz' biz yapılanmaya gittik. Biz gittik ya yalan konuşuyor tekrar diyorum ya da Kars'tan haberi yoktur." diye tepki gösterdi.

'KARSSPOR TESİSERİNDE YAKACAK KÖMÜR BULMIYOR'

Başkan Yıldız; yönetim olarak Erzurum'a gittiklerini ve kendilerine 62 bin TL ana para çıkarıldığını ve bunun tamamının ödenmesi yahut yapılandırma istiyorsak 120 bin TL üzerinden yapılandırma yapılabileceğini ARAS-EDAŞ'ın kendilerine ilettiğini ifade ederek, "Bunun da yapılanması 200 bin TL'ye geliyor. Biz de bunu ödeyemeyeceğimizi söyledik. Karsspor tesislerinde şu an yakacak kömür bulamıyor. Ben buradan seçilmişlere bir şey diyorum, 'Karsspor'u siyasete alet etmeyin' çünkü onların dönemlerinin pislikleriyle uğraşıyoruz." dedi.

'KARSSPOR'A YAPILAN YARDIMLAR ORTADA YOK'

Karsspor Başkanı Yıldız, takımlarına yapılan yardımların ortada olmadığına da değinerek, "Karsspor için insanlar bağışta bulunmuş ortada paralar yoktur. Bunun yanı sıra borçlandırmışlar. Bizim başarımıza gölge düşürmesinler. Kars vatandaşıyla iş adamıyla, seyircisiyle ve taraftarıyla el ele vermiştir. Buradan mutlaka çıkmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri