Arap Dünyası Bursa’da

III. METEX turizm etkinliği Bursa Valisi Münir Karaloğlu himayesinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, BEBKA (Bursa, Eskişehir Bilecik) Kalkınma Ajansı ve Bursa Turizm, Kültür, Tanıtma Derneği’nin destekleriyle yapılıyor.13...

III. METEX turizm etkinliği Bursa Valisi Münir Karaloğlu himayesinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, BEBKA (Bursa, Eskişehir Bilecik) Kalkınma Ajansı ve Bursa Turizm, Kültür, Tanıtma Derneği’nin destekleriyle yapılıyor.

13 Kasım 2014 Perşembe günü Bursa-Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacak olan etkinliğe Arap dünyasının önemli şirketleri katılacak. Mercan Turizm Şirketler Grubu tarafından geleneksel olarak her yıl organize edilen etkinliklerin ilki Ankara’da, ikincisi İstanbul’da yapılmış olup bu yıl üçüncüsü Bursa’da yapılacak. 17 Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkesinden 155 seyahat acentesi, tur operatörü, yatırımcı ve 10 medya mensubunun katılacağı etkinlik tanıtım, konferans ve ikili görüşmeler şeklinde olacaktır.

Etkinlik Perşembe günü saat 10.00 da açılış töreninin ardından konferanslarla devam edecek. Etkinlikte öğleden sonra firmalar arasında ikili görüşmeler yapılacak ve yabancı konuklarla Türkiye’nin turizm profesyonelleriyle karşılıklı olarak mevcut ilişkileri üzerinde ve yeni iş olanaklarını geliştirme konularında görüşmeler yapılacak. Etkinliğin akabinde yabancı konuklar için iki gün sürecek Bursa ve çevresinin tanıtılacağı INFO gezileri tertip edilecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri