Araba Fiyatına Satılan Kurbanlık Görenleri Şaşırtıyor

Samsun’da bayrama sayılı günler kala kurban pazarında hareketlilik sürüyor. İlkadım Kurban Pazarı’nda satışa sunulan 850 kiloluk boğayı 11 bin liraya alana yanında koç bedavaya veriliyor. İlkadım ilçe merkezinde kurulan kurban pazarında...

Samsun’da bayrama sayılı günler kala kurban pazarında hareketlilik sürüyor. İlkadım Kurban Pazarı’nda satışa sunulan 850 kiloluk boğayı 11 bin liraya alana yanında koç bedavaya veriliyor.

İlkadım ilçe merkezinde kurulan kurban pazarında satıcını yüzü gülüyor. Ellerindeki malların çoğunu Arefe günü gelemeden satan besiciler bu sene bayramı erken yaptı. İlkadım ilçe kurban pazarına gelenler pazarın gözdesi olan 850 kiloluk “Paşa” isimli boğaya bakmadan geçemiyor. Pazarda gösteriş amaçlı sık sık tur attırılan boğayı görenler hatıra fotoğrafı çekinmek için adeta sıraya giriyor. Çarşamba ilçesi Yeşilova köyünden geldiğini söyleyen boğanın sahibi Hüseyin Kır, "Bir çocuk kadar uysal olan boğaya 11 bin lira istiyoruz hatta yanında bir de koç veriyoruz. Çok iddialıyım benim hayvanım şuan Samsun’un en gözde kurbanlığı aynısı bulup getirene bedava veririm. Pazara hayvan almaya gelenlerin gözü benim hayvanımda." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri