Ar-Ge ile hedef büyüttü

2009 koleksiyonunu tanıtın Yitaş-Bazzaa krizi atağa çevirmeyi hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Yiğit, yoğun Ar-Ge çalışmalarının sonucunu almaya başladıklarını söyledi

Firmaların en yeni ürünlerini sergilediği Konya Mobilya Fuarı’nda, modelleri, kalitesi ve sunumuyla öne çıkan firmalar arasında Yitaş-Bazzaa başı çekiyor. Baza, yatak ve başlık üretimi yapan firma, modern, zarif ve kullanışlı ürünleri ile ziyaretçilerin en fazla yoğunlaştığı noktalardan birisi olmayı başardı. 2009 koleksiyonunu güzel bir sunumla tanıtan firmanın, zarafet ve kaliteye verdiği önem, ürünlerinin her bir noktasında açıkça görülüyor. Farklı modellerdeki bazalar, kullanıcının beden yapısına göre tasarlanmış ve her birinde farklı bir özellik ön plana çıkarılmış yataklar ve yatak odalarının havasını değiştirecek modern başlıklar ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor. Çizgisi ve model çeşitliliği ile sektörüne yeni bir açılım kazandıran Yitaş-Bazzaa’nın standını gezen yerli ve yabancı ziyaretçiler Konya’dan yeni bir yıldızın doğduğu görüşünde birleşti.

Yoğun bir kurumsallaşma çalışması içinde olan Yitaş-Bazzaa’nın hazırladığı katalog, insört ve web sitesi incelendiğinde firmanın bu yoldaki kararlılığı ve kat ettiği mesafe de gözlerden kaçmıyor. 10 bin metrekare alana sahip Yitaş-Bazzaa üretim tesislerinde, TSE ile müşterek iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Mühendis, stilist ve teknikerlerden oluşan Ar-Ge (Araştırma-Geliştirme) ekibinin yaptığı tasarımlarda, insan sağlığı ve emniyet en ön planda tutuluyor. Kullanıcı özellikleri ve alışkanlıklarını en ince ayrıntısına kadar inceleyen ekip kaliteli, zarif ve kullanışlı ürünler sunmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yoğun Ar-Ge çalışmalarının sonuçları Yitaş-Bazzaa standına açık bir şekilde yansıtıldı.
Yitaş-Bazzaa Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Yiğit, 2009 koleksiyonu tanıtımında, 2009 yılı faaliyet ve hedeflerini de aktardı. Bu yılın kendileri için bir sıçrama dönemi olduğunu ifade eden Yiğit, krizi nasıl atağa çevirdiklerini şu sözlerle açıkladı. “Kriz kendimizi gözden geçirmemize ve çeşitli önlemler geliştirmemize neden oldu. Bu doğrultuda Ar-Ge ekibi güçlendirilerek tasarım çalışmalarını hızlandırdık ve bunun sonucunda modern ve zarif bir koleksiyon hazırlardık. Bu ürünleri mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde satışa sunduk. Koleksiyonumuzun kalite ve çizgisi, fuarlara verdiğimiz önem sayesinde, ürünlerimizin tüm Türkiye’de ve ihracatta öncelikli hedefimiz olan ülkelerde dikkat çekmesini sağladı. Böylece yurt dışı satışlarımız büyük bir yoğunluk kazandı ve kriz ortamında 2009 yılı üretim ve büyüme hedeflerimizdeki bir gerilemenin önüne geçti. Bu dönemde firma sloganımız da  “Konya’dan Dünya’ya…”  hedefi doğrultusunda belirlenerek oluşturulmuştur.
Uyku sağlığı ve uyku kalitesi odaklı olarak yatak, baza ve başlık üretimi yapan Yitaş-Bazzaa’nın Türkiye’nin 35 ilinde bayisi bulunuyor ve başta Almanya ve Fransa olmak üzere Libya, Irak, İran, Gürcistan, Türkmenistan, Kırgızistan ve Suudi Arabistan’a ihracat gerçekleştiriyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri