Apple iOS 6.1.1 Beta'yı yayınladı

iOS 6 için hazırlanan JailBreak evasi0n'un yayınlanmasından sadece 2 gün sonra Apple, iOS 6.1.1 için ilk betayı geliştiricilere sundu. Detaylar haberimizde

Geçtiğimiz günlerde iOS 6 için hazırlanan ve mevcut tüm Apple mobil cihazlarda untethered olarak JailBreak işlemini gerçekleştirebilen evasi0n'un yayınlandığını sizlerle buradaki haberimizde paylaşmıştık.

Bu gelişmenin ardından Apple, önce JailBreak'in iOS işletim sisteminin stabilitesini bozabileceği ve kapalı bir kutu olarak güvende olan iOS işletim sisteminde güvenlik açıklarını meydana getirebileceğini belirten bir açıklama yapmıştı. Bu açıklama ile ilgili detayları da sizlerle burada sizlere aktarmıştık.

Apple, bir sonraki hamleyi yapmada da gecikmedi ve iOS 6.1.1'e ait ilk betayı geliştiricilerin kullanımına sundu. Apple yayınlanan yeni betanın içeriğini Maps uygulamasında özellikle Japonya için yapılan büyük geliştirmeler olarak açıkladı.

Henüz iOS 6 için JailBreak hazırlayan ekipten yeni beta ile ilgili net bir açıklama gelmezken evasi0n'ın iOS 6.1.1'e de JailBreak yapılmasına imkan sağlayıp sağlamayacağı merak konusu. Ayrıca Apple daha önce iOS 6.1'in son betasında yaptığı gibi 6.1.1'in ilk betasına da son bulma tarihi koymayarak bundan sonraki betalarda izleyeceği yol hakkında ipucu vermiş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri