Aper Avcı: Tek hedefimiz kazanmak

Haftalardır sıkıntılı sonuçlar alan Anadolu Selçukspor sahasında oynayacağı Sakaryaspor maçını kazanmak istiyor. Teknik direktör Alper Avcı tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor Pazar günü sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak son haftalardaki kötü gidişatını sonlandırmak istiyor.   Sakaryaspor maçında iyi futbol ile sonuç alarak üzerlerindeki baskıyı ortadan kaldıracaklarına inandığını kaydeden teknik direktör Alper Avcı: Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığımız Kırklarelispor maçında sahadan puansız ayrılmak ve en önemlisi kendimize yakıştıramadığımız bir sonuç almak bizi çok üzdü. Rakibimiz Kırklarelispor liderlik yolunda Gümüşhane ve Urfa ekiplerinin puan kaybetmesiyle bizim maça farklı bir konsantre ile çıktı. Çok erken dakikalarda peş peşe yediğimiz iki gol tüm oyun düzenimizi bozdu, toparlamaya çalıştık, birde gol bulduk ancak bu bize yetmedi. Bu hafta kendi sahamızda ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi ile Sakaryaspor ile oynayacağız. Geride kalan sekiz haftalık süreçte alamadığımız galibiyeti bu hafta almak istiyoruz. Hazırlıklarımızı bunun için yapacağız ve sahaya kazanmak için çıkacağız. Camiamızdan da bu maçta destek bekliyoruz” dedi.

YAPICI ELEŞTİRİLERE AÇIĞIZ

Son haftalardaki kötü gidişatla ilgili olarak da konuşan Alper Avcı  İnsanların beklentilerinin farkında olduklarını ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade etti Avcı: “Elbette insanların bizden beklentilerinin olması ve bu anlamda eleştirilerin olması çok normal. Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler. Her türlü yapıcı eleştiriye açığız. Ancak biz iyi bir oyuncu grubu yakaladık, bizim amacımız A takımımız Konyaspor’a oyuncu yetiştirebilmek. Bu anlamda önemli mesafe aldık. Süper Lig’den ve TFF 1. Ligden bazı oyuncularımızı takip edenler var. Konyaspor'umuz için şu anda hazırladığımız ve onlarında düşüncelerin olduğu bazı oyuncularımız var. Pilot takım uygulamasını hayata geçirdik ve bu anlamda ciddi çalışmalarımız var. Ama saha sonuçları istediğimiz gibi gitmiyor. Bundan bizde çok rahatsızız futbolcularımızda çok üzülüyor. Genç oyuncu grubunun olması genel anlamda üzerimizdeki baskıyı artırıyor elbette ama bunları aşacağız zamanla. Sakaryaspor karşısında alacağımız galibiyetle bunları geride bırakacağımıza inanıyorum, o zaman özgüvenimiz yerine gelecek” ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri